Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Aurinkomatkojen mobiilisovellus palkittiin 16.08.2018
Tunnustus Red Dot ‚Äďdesignkilpailun kahdessa kategoriassa

Aurinkomatkojen mobiilisovellus palkittiin kansainvälisessä Red Dot -designkilpailussa kahdessa kategoriassa: Travel Apps sekä Interface & User Experience Design. Red Dot -designpalkinto palkitsee eri tuotteita parhaasta designista. Vuonna 1995 alkaneeseen kansainväliseen kilpailuun osallistuu vuosittain kymmeniä tuhansia yrityksiä useista kymmenistä eri maista.

Aurinkomatkat-sovellus on suunniteltu toimimaan matkakumppanina loman kaikissa vaiheissa. Sovelluksen avulla voi tutustua Aurinkomatkojen oppaiden valitsemiin lomanviettovinkkeihin ja chatata suomenkielisten oppaiden kanssa jo ennen loman alkua. Omaa lomaohjelmaa voi suunnitella sovelluksen lomakalenterin avulla, sekä varata retkiä ja muita aktiviteetteja. Lomakohteen kartat toimivat sovelluksessa myös ilman verkkoyhteyttä.

Aurinkomatkat-sovelluksen design on syntynyt tiimityönä yhdessä Aurinkomatkojen, Nextage designin ja Qvikin suunnittelijoiden kanssa. Aurinkomatkojen keskittyminen asiakaslähtöiseen palvelukehitykseen on tehnyt sovelluksesta tärkeän osan matkakokemusta.

Sovellus palkittiin tänä keväänä parhaana mobiilipalveluna myös suomalaisessa Grand One digitaalisen median kilpailussa.

‚ÄĚTunnustus on osoitus siit√§, ett√§ digitaalisten palveluidemme kehitysty√∂ kulkee oikeaan suuntaan", sanoo Aurinkomatkojen eCommerce-liiketoiminnasta vastaava johtaja Ilari Pohjola.

‚ÄĚTavoitteemme mobiilisovelluksen kehityksess√§ on ollut mahdollisimman hyv√§ k√§ytt√∂kokemus ja sis√§lt√∂, joka edesauttaa helppoa lomailua, kun kaikki tarpeellinen tieto on k√§den ulottuvilla. Mobiilipalvelun kehityksen perustana on ollut asiakkaan huolellinen kuunteleminen ja tarpeiden tunnistaminen‚ÄĚ, sanoo Aurinkomatkat-sovelluksen Product Owner Elina Martikainen.

Aurinkomatkat-sovellus on käytössä kaikissa kesäkohteissa ja suurimmassa osassa talvikohteita. Sovelluksen voi ladata käyttöön App Storesta tai Google Play Storesta matkavarauksen yhteydessä, ja sen käyttö on maksutonta.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Euroopan lentoturvallisuuslainsäädäntö uudistuu 24.08.2018
Yhä yhtenäisemmät säännöt EU-tasolle

Finnair avaa reitin Los Angelesiin keväällä 2019 21.08.2018
Lisää tarjontaa myös San Franciscon ja Chicagon reiteille

Stockholm & Helsinki Travel Show järjestetään syyskuun 5 & 6, 2018 21.08.2018
Yli kuusikymmentä näytteilleasettajaa tavattavissa muutamassa tunnissa