Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnair avaa reitin Los Angelesiin keväällä 2019 21.08.2018
Lisää tarjontaa myös San Franciscon ja Chicagon reiteille

Finnair avaa ensi keväänä reitin Los Angelesiin, Yhdysvaltoihin kolmesti viikossa 31. maaliskuuta 2019 alkaen. Kaupunki on Finnairin ensimmäinen Yhdysvaltain kohde, jonne lennetään säännöllisesti uudella A350-koneella.

Finnair myös lisää lentoja San Franciscon ja Chicagon reiteille kesäkaudeksi. Reitit avataan ensi vuonna jo huhtikuussa, ja San Franciscon reitti saa toukokuussa neljännen viikkovuoron. Näiden muutosten myötä Finnair lennättää asiakkaitaan Chicagoon viikon jokaisena päivänä, kolmesti viikossa Los Angelesiin ja neljästi viikossa San Franciscoon.

Los Angeles on Finnairin viides Yhdysvaltojen kohde New Yorkin, Chicagon, San Franciscon ja Miamin lisäksi. Arvioitu lentoaika on 11 tuntia Los Angelesiin ja 10 tuntia 30 minuuttia Helsinkiin.

"Kaksi vuotta sitten avattu San Franciscon reitti on ollut menestys, mik√§ osoittaa Kalifornian ja Yhdysvaltojen l√§nsirannikon suosion asiakkaidemme keskuudessa. Uskomme, ett√§ Los Angelesin reittimme jatkaa t√§t√§ menestyksek√§st√§ kehityst√§", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha J√§rvinen. ‚ÄĚErityisen hienoa on, ett√§ uusi Los Angelesin reitti lennet√§√§n uudella Airbus A350-koneellamme.‚ÄĚ Los Angeles on kuuluisa kauniista s√§√§st√§, upeista rannoista sek√§ loisteliaasta Hollywoodin alueesta. Se on my√∂s yksi Yhdysvaltojen suurimmista liikematkustuksen ja rahtiliikenteen keskuksista. Helsingin maantieteellisen sijainnin ansiosta Finnairin uusi Los Angelesin reitti tarjoaa kilpailukykyisen ja k√§tev√§n matka-ajan asiakkaillemme Skandinaviasta, Baltian maista, Ven√§j√§lt√§, Pohjois-Saksasta sek√§ my√∂s kotimaan kohteista.

Uusi reitti on osa Finnairin yhteishanketta nelj√§n oneworld-allianssikumppaninsa ‚Äď American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian ‚Äď kanssa. Yhteisty√∂ tuo asiakkaille enemm√§n lentovaihtoehtoja, paremmat yhteydet ja edullisemmat hinnat Atlantin ylitt√§vill√§ lennoilla. T√§ll√§ hetkell√§ n√§m√§ nelj√§ yhti√∂t√§ tarjoavat yli 100 p√§ivitt√§ist√§ yhteytt√§ Euroopan ja Pohjois-Amerikan v√§lill√§. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Diners-luottokortin käyttö Suomessa loppuu toukokuussa 2019 22.10.2018
Maailman vanhimmasta maksu- ja luottokorttiohjelmasta luovutaan Pohjoismaissa

Norwegian: uusi sääpalveluteknologia vähentää CO2-päästöjä 22.10.2018
Tuulet ja lämpötilaerot hyödyksi polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi

Organisaatioiden kokoushallinto hakeutuu matkahallinnon rinnalle 18.10.2018
FBTA:n seminaari pohti kokousten ja tapahtumien funktiota yrityksissä