Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Venäjä päätti jatkaa viisumivapautta vuoden loppuun 09.09.2018
Erityisesti jalkapallon MM-kisavieraille

Kesä-heinäkuussa suuri joukko suomalaisia matkusti etenkin Pietariin Venäjälle jalkapallon MM-kisojen aikana. Nyt kisahuumasta nauttineille on avautunut erinomainen tilaisuus matkustaa taas Venäjälle. MM-kisoissa käytetty FAN ID nimittäin mahdollistaa viisumivapaan matkustamisen vuoden loppuun saakka. Allegro-junalla matka Pietariin Helsingistä kestää vain 3,5 tuntia.

Venäjän valtio päätti jatkaa viisumivapaata matkustamista jalkapallon MM-kisoissa käytetyllä laminoidulla FAN ID -kortilla vuoden 2018 loppuun saakka. FAN ID -kortin lisäksi matkustaja tarvitsee luonnollisesti passin ja matkaliput.

‚ÄĚPietari on t√§ynn√§ upeita ravintoloita, kahviloita, kulttuuria ja urheilua. Syksyisen metropolin el√§myksist√§ nauttiminen on nyt erityisen edullista ruplan kurssin ollessa todella alhainen. Allegrolla matkustaa nopeasti ja mukavasti edullisimmillaan vain 29 ‚ā¨ /suunta‚ÄĚ, kertoo VR:n Ven√§j√§n liikenteen p√§√§llikk√∂ Viktoria Hurri.

Viime kesän kisaturismi näkyi VR:n myymien Venäjän matkojen huimana kasvuna. Viime vuoteen verrattuna kasvua oli kesäkuussa ennätykselliset 24 prosenttia ja kasvu jatkui kisojen siivittämänä myös heinä- ja elokuussa. Allegro liikennöi Helsingistä Pietariin neljä kertaa päivittäin. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Neste ja Alaska Airlines innovatiiviseen kumppanuuteen 14.09.2018
Yhteistyösopimus uusiutuvien polttoaineiden käytöstä lentoliikenteessä

Finnair lisää lentoja Lissaboniin ja Turkin Alanyaan 12.09.2018
Brysseliin laajarunkokoneella

SMAL Rail Show on jälleen liikkeellä 12.09.2018
Tapahtumapaikat Helsinki, Tampere, Seinäjoki ja Oulu