Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Venäjä päätti jatkaa viisumivapautta vuoden loppuun 09.09.2018
Erityisesti jalkapallon MM-kisavieraille

Kesä-heinäkuussa suuri joukko suomalaisia matkusti etenkin Pietariin Venäjälle jalkapallon MM-kisojen aikana. Nyt kisahuumasta nauttineille on avautunut erinomainen tilaisuus matkustaa taas Venäjälle. MM-kisoissa käytetty FAN ID nimittäin mahdollistaa viisumivapaan matkustamisen vuoden loppuun saakka. Allegro-junalla matka Pietariin Helsingistä kestää vain 3,5 tuntia.

Venäjän valtio päätti jatkaa viisumivapaata matkustamista jalkapallon MM-kisoissa käytetyllä laminoidulla FAN ID -kortilla vuoden 2018 loppuun saakka. FAN ID -kortin lisäksi matkustaja tarvitsee luonnollisesti passin ja matkaliput.

‚ÄĚPietari on t√§ynn√§ upeita ravintoloita, kahviloita, kulttuuria ja urheilua. Syksyisen metropolin el√§myksist√§ nauttiminen on nyt erityisen edullista ruplan kurssin ollessa todella alhainen. Allegrolla matkustaa nopeasti ja mukavasti edullisimmillaan vain 29 ‚ā¨ /suunta‚ÄĚ, kertoo VR:n Ven√§j√§n liikenteen p√§√§llikk√∂ Viktoria Hurri.

Viime kesän kisaturismi näkyi VR:n myymien Venäjän matkojen huimana kasvuna. Viime vuoteen verrattuna kasvua oli kesäkuussa ennätykselliset 24 prosenttia ja kasvu jatkui kisojen siivittämänä myös heinä- ja elokuussa. Allegro liikennöi Helsingistä Pietariin neljä kertaa päivittäin. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnairille uusi Premium Economy -luokka kaukolennoille vuonna 2021 06.11.2018
ATR-koneiden matkustamot uusitaan 2019

FrantiŇ°ek Kupkan suurn√§yttely tulossa Helsingin Ateneumiin 02.11.2018
‚ÄĚTutustuttaa l√§nsimaisen taiteen koko historiaan!‚ÄĚ

Viking Linen joulupöydässä on yhä enemmän maukkaita kasvisherkkuja 02.11.2018
Perinteiset ja uudet jouluherkut tarjolla 16. 11. alkaen