Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Kesäkuukausina airBalticilla 93 % täsmällisyys Suomessa 09.09.2018
47 viikottaista lentoa Riikaan Helsingistä, Turusta ja Tampereelta

Kolmen kesäkuukauden aikana AirBaltic on saavuttanut upean täsmällisyyden suomalaisilla Helsingin, Turun ja Tampereen lentokentillä, jolloin 93.4% sen lennoista lähti suunniteltuun aikaan tai myöhästyi enintään täsmällisyystilastoissa sallitut 15 minuuttia.

airBaltic tarjoaa 47 viikoittaista lentoa Riikaan Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. AirBaltic tulee nostamaan Turusta Riikaan operoitavien lentojen lukumäärää kesällä 2019 lisäämällä uusia keskipäivän lentoja. Toimitusjohtaja Martin Gauss sanoo:“Tarjoamme suomalaisille päivittäisiä lentoja Riikaan Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Suorien Riikan lentojen lisäksi tarjoamme kätevät yhteydet yli 70:een verkostomme kohteeseen Euroopassa, Venäjällä, IVY-maissa ja Lähi-idässä.” Vuoden 2018 seitsemän ensimmäisen kuukauden aikana airBaltic on kuljettanut lähes 150 000 matkustajaa Suomeen ja Suomesta eli yli 15% enemmän kuin edellisvuonna samaan aikaan.

airBaltic palvelee yli 70:ä kohdetta Riikasta, Tallinnasta ja Vilnasta, tarjoten suurimman valikoiman kohteita ja kätevät yhteydet Riikan kautta yli 70:een verkoston kohteeseen Euroopassa, Skandinaviassa, IVY-maissa ja Lähi-idässä. Kesällä 2019 airBaltic esittelee kolme uutta kohdetta; Tallinnasta Malagaan, Brysseliin ja Kööpenhaminaan. Lisäksi airBaltic aloittaa ensi kesänä uuden suoran reitin yhdistäen Riian ja Stuttgartin.(EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnair lisää lentoja Lissaboniin ja Turkin Alanyaan 12.09.2018
Brysseliin laajarunkokoneella

SMAL Rail Show on jälleen liikkeellä 12.09.2018
Tapahtumapaikat Helsinki, Tampere, Seinäjoki ja Oulu

Kon-Tiki Tours laajentaa incomingtoimintaan 10.09.2018
”Haluamme olla kehittämässä Suomen matkailua”