Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Kon-Tiki Tours laajentaa incomingtoimintaan 10.09.2018
‚ÄĚHaluamme olla kehitt√§m√§ss√§ Suomen matkailua‚ÄĚ

Kon-Tiki Tours on ostanut rovaniemeläisen Lapin Lomamatkat -Lapland Leisure Tours Oy:n incoming-liiketoiminnan. Toiminnan siirto tapahtuu 1.1.2019.

‚ÄĚKon-Tiki Toursilla olemme jo pitk√§√§n pohtineet Suomeen tulevien ryhm√§matkailijoiden palvelun aloittamista ja nyt tavoitteet osuivat yksiin Lapin Lomamatkojen Heli Harjun kanssa. N√§kemyksemme Suomen markkinoinnista, tuotteista ja kohdemaista kohtasivat‚ÄĚ, toteaa Kon-Tiki Toursin yritt√§j√§-toimitusjohtaja Timo Saranp√§√§. ‚ÄĚKiinnostus Suomea kohtaan kasvaa jatkossakin voimakkaasti eik√§ ammattimaisia suomalaisten erityispiirteiden suomalaisia tuotteistajia ja paketoijia ole riitt√§v√§sti.‚ÄĚ

‚ÄĚOlisi tuhlausta j√§tt√§√§ hy√∂dynt√§m√§tt√§ Kon-Tiki Toursin globaalin yhteisty√∂kumppaniverkoston avaamat mahdollisuudet hienon kotimaamme matkailun markkinointiin‚ÄĚ, summaa Timo uuden avauksen taustoja.

Lapin Lomamatkojen omistaja Heli Harju jatkaa kaupan jälkeen Kon-Tiki Toursin palveluksessa Rovaniemen toimistossa. Lisäksi Kon-Tiki tulee vahvistamaan alkavan incoming-toiminnan resurssointia Helsingin toimistolla. Helin lisäksi Lapin Lomamatkat on työllistänyt vaihtelevan määrän sesonkityöntekijöitä.

‚ÄĚAlkuvaiheessa keskitymme Lapin ja Helsingin seudun tuotetarjonnan vahvistamiseen, yhdess√§ ja erikseen. Tulevaisuudessa my√∂s J√§rvi-Suomen ja saaristojen palvelutarjonta otetaan mukaan‚ÄĚ, linjaa Heli Harju ja jatkaa ‚ÄĚOn hienoa p√§√§st√§ osaavan kumppanin kanssa kehitt√§m√§√§n Lapin ja Suomen markkinointia‚ÄĚ. ‚ÄĚArabimaat ja valikoidut Aasian maat ovat olleet Lapin Lomamatkojen kohdemarkkinoita jo pitk√§√§n, mutta nyt saamme lis√§√§ resursseja‚ÄĚ, iloitsee Heli.

‚ÄĚSuomi on meille syd√§men asia ja haluamme olla kehitt√§m√§ss√§ Suomen matkailua. Tuomalla matkailutuloa Suomeen pystymme kantamaan kortemme kekoon matkailutaseen vahvistamisessa‚ÄĚ, lis√§√§ Timo kaupan motiiveista.

Kon-Tiki Toursilla on ennen kauppaa toimistot Helsingissä, Turussa ja Kuusamossa. Yritys työllistää oman 11 hengen joukkueen lisäksi lukuisia yrittäjäyhteistyökumppaneita matkojen suunnittelussa, myynnissä, tuotannossa ja operoinnissa. Kon-Tiki Toursin tuotemerkkejä ovat myös Matkaseniorit ja Trio Travels.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnair lisää lentoja Moskovaan ja Pietariin maaliskuusta lähtien 29.11.2018
Molempiin kaupunkeihin yksi uusi päivittäinen vuoro

Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä

Finavian jätti-investointi Helsinki-Vantaalla siirtyy uuteen vaiheeseen 28.11.2018
Terminaali 2:n laajentaminen on osa miljardin euron investointiohjelmaa