Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


SMAL Rail Show on jälleen liikkeellä 12.09.2018
Tapahtumapaikat Helsinki, Tampere, Seinäjoki ja Oulu

Jo perinteeksi muodostunut Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL Rail Show ‚Äďminimessukiertue k√§ynnistyi 11.09.2018 Helsingist√§, jossa tapahtuma pidettiin Scandic Simonkentt√§ ‚Äďhotellin suojissa. Saapuvilla oli n√§ytteilleasettajina yli 30 matkailualan toimijaa kotimaasta ja maailmalta: lento- ja muita liikenneyhti√∂it√§, hotelliketjuja, matkailutoimistoja, DMC-toimijoita, teknologiasovellusten toimittajia jne. Vierailijoina tapahtumassa on matkakaupan v√§ke√§, niin myyji√§ kuin ostajia sek√§ alasta kiinnostunutta lehdist√∂√§.

Keskiviikkona 12.9. tapahtumapaikkana on Scandic Tampere Station aamulla ja illansuussa Scandic Seinäjoki. Torstaina syyskuun 13. päivä Rail Show vierailee Oulussa.

Rail Show -kiertue kokoaa yhteen nyt jo yhdeksättä kertaa SMALin, PATA Finland Chapterin sekä Discover American jäsenyritykset esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan. Tapahtumaa toteuttamassa on myös VR.

Rail Show on vierailijoille maksuton tapahtuma, joka on tarkoitettu matkailualan toimijoille sekä yritysten matkahallinnosta vastaaville henkilöille. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Flydubai aloittaa lennot Helsingin ja Dubain välillä 14.09.2018
Päivittäin lokakuun 12. päivästä 2018 alkaen B737MAX-koneella

FCM on lähtenyt vahvasti NDC:n kehittämiseen 14.09.2018
Kumppaneina keskeiset teknologiatoimijat Amadeus ja Sabre

Neste ja Alaska Airlines innovatiiviseen kumppanuuteen 14.09.2018
Yhteistyösopimus uusiutuvien polttoaineiden käytöstä lentoliikenteessä