Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


FCM on lähtenyt vahvasti NDC:n kehittämiseen 14.09.2018
Kumppaneina keskeiset teknologiatoimijat Amadeus ja Sabre

Yli 95 maassa toimiva liikematkatoimisto FCM Travel Solutions on lähtenyt vahvasti mukaan uuden jakeluinnovaation NDC:n (New Distribution Capabilities) kehittämiseen liikematkatoimialalle maailmanlaajuisesti. NDC on matkakaupan jakeluhanke, jonka IATA on lanseerannut tukemaan uuden XML-pohjaisen tiedonsiirtostandardin kehittämistä ja käyttöönottoa markkinoilla. NDC antaa paljon uusia mahdollisuuksia matkakaupan alalle, koska sen avulla voidaan tehostaa lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen välistä viestintää, tarjota asiakkaille entistä enemmän yksilöllistä matkasisältöä jo tutussa toimintaympäristössä sekä parantaa varauskokemusta.

FCM on valittu maailmanlaajuisen teknologiayhtiö Sabren Beyond NDC- ohjelman kehityskumppaniksi. FCM osallistuu Sabren kanssa ratkaisujen suunnitteluun, integrointiin ja testaukseen. Beyond NDC -ohjelma varmistaa, että lentoyhtiöiden tulevissa varauksissa optimoidaan kaikkien jakelukanavien ominaisuudet, mikä antaa FCM:n asiakkaille mahdollisuuden käyttää NDC -yhteensopivaa tuotetta nopeasti ja helposti.

FCM aloitti myös ensimmäisenä matkatoimistoyhteistyön teknologiatoimittaja Amadeuksen kanssa NDC-X-ohjelman kehittämisessä. FCM testaa lentoyhtiöiden kanssa NDC-sisällön integroitumista Amadeus Selling Platform Connect -ratkaisuun. Näin FCM voi tarjota entistä laajemman hintavalikoiman sekä NDC -sisältöä jo tutussa teknologiaympäristössä. Lisäksi Amadeus on kehittänyt FCM Travel Solutionsin uuden online-varausjärjestelmän SEEQAn, joka on rakennettu Amadeuksen cytric matka- ja kustannustyökaluille.

‚ÄĚMenestyksemme maailmanlaajuisena liikematkatoimistona perustuu poikkeukselliseen henkil√∂kohtaiseen palveluun, teknologisiin innovaatioihin sek√§ jatkuvaan kehitykseen, asiakkaidemme tarpeet aina etusijalla‚ÄĚ, sanoo FCM Travel Solutionsin maajohtaja Anne-Marjut V√§√§n√§nen. ‚ÄĚEnsisijainen tavoitteemme on varmistaa, ett√§ asiakkaamme hy√∂tyv√§t kaikista NDC:n tuomista mahdollisuuksista. Monet n√§ytt√§v√§t odottavan lyhyen aikav√§lin hy√∂ty√§ NDC:n integroinnista. Meid√§n strategiamme on laajempi. Tavoitteemme on ohjata NDC -etenemissuunnitelmaa maailmanlaajuisesti seuraavan vuoden aikana, ottaa keskeinen asema teknologiakumppaniemme Amadeuksen ja Sabren kanssa ja suunnitella NDC -yhteensopiva varausratkaisu, joka sopii parhaiten asiakkaillemme‚ÄĚ, sanoo V√§√§n√§nen.

‚ÄĚN√§emme NDC:n tuomat suuret mahdollisuudet ja olemme ylpeit√§, ett√§ saamme tehd√§ Amadeuksen ja Sabren kanssa NDC:st√§ todellisuutta liikematkasektorilla‚ÄĚ, jatkaa V√§√§n√§nen.(EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Uusi Original Sokos Hotel Tripla on nyt harjakorkeudessa 06.12.2018
Pasilaan 430 huonetta ja 13 kokoustilaa 2020 alkuvuodesta

Turkish Airlines avaa reitin Istanbul-Rovaniemi 06.12.2018
Suorat lennot alkavat vuoden päästä 5.12.2019

Finavia ja Telia toivat 5G-robotin Helsinki-Vantaan lentoasemalle 04.12.2018
Telia on avannut 5G-verkon Helsinki-Vantaan lentoasemalla