Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Montenegro, Korfu ja Albania ovat Tjäreborgin kesän 2019 uutuudet 24.09.2018
‚ÄĚSuurin osa matkoista varataan nyt mobiililaitteilla‚ÄĚ

Sää eli aurinko ja lämpö, laadukas ruoka, etenkin lähi- ja luomuruoka ovat säilyneet keskeisinä apelleina suomaisten lomamatkapäätösten kriteereinä. Myös kohdemaan hintataso ja siinä valuutan vaihtokurssi vaikuttavat matkakohteista päätettäessä. Euron vahvuus ja paikallisen valuuttakurssin alamäki ovat viime aikoina vauhdittaneet mm. Turkin matkojen myyntiä, kun liiran vaihtokurssi on lyhyessä ajassa halventunut jopa yli 50 prosenttia.

‚ÄĚElokuussa 2018 mobiililaitteet ohittivat p√∂yt√§koneet matkoja koskevissa varauksissa ja muussa asiakkaan ja matkanj√§rjest√§j√§n v√§lisess√§ kommunikaatiossa‚ÄĚ, kertoo Tj√§reborgin Jessica Virtanen. Muutosta kuvastaa h√§nen mukaansa my√∂s se, ett√§ nyt matkat varataan nettisaitin tietojen nojalla, kun viel√§ 2005 Tj√§reborg ja sen pohjoismaiset sisaryhti√∂t painattivat enimmill√§√§n per√§ti 5,7 miljoonaa kappaletta kalliita, paperisia esitteit√§. Nykyisin Oy Tj√§reborg Ab:lla ja sen emolla, Thomas Cook Northern Europe ‚Äďkonsernilla on vain kaksi ns. palvelutoimistoa Pohjoismaissa. Toinen n√§ist√§ Ruotsissa ja toinen Suomessa, miss√§ Helsingin toimipiste palvelee tarvittaessa my√∂s fyysisesti paikan p√§√§ll√§, kuitenkin Kampin toimitalon 5. kerroksessa.

Hotellitarjonnassaan Tj√§reborg ‚Äď Thomas Cook on eriytt√§nyt br√§ndej√§√§n. Omista hotellibr√§ndeist√§ Sunwing on suunnattu paitsi aikuisille, my√∂s lapsiperheille, kun taas 17 Sunprime ‚Äďhotellia edellytt√§v√§t asiakkailtaan yli 16 vuoden ik√§√§. Ocean Beach Club eli O.B.C.-hotellit ovat sek√§ pariskunnille ett√§ perheille. Tyypillist√§ niiss√§ on panostus uima-altaisiin, jonne voi olla p√§√§sy jopa suoraan huoneesta. Casa Cook on modernin, urbaanin matkailijan konsepti, jossa on erityisesti panostettu ruokaan. N√§it√§ hotelleja on Kosilla ja Rodoksella sek√§ kes√§ll√§ 2019 my√∂s Kreetalla. Family Garden ja Sunwing Family Resort ovat nimens√§ mukaisesti perhehotelleja ja Cook‚Äôs Club on uusin aikuisille suunnattu hotellikonsepti. ‚ÄĚHotellien sijainnin mainitsee t√§rke√§ksi valintakriteeriksi 74 % matkustajistamme ja n√§k√∂ala on keskeinen yksityiskohta‚ÄĚ, sanoo Aura Soininen Tj√§reborgista.

Kes√§n 2019 uutuuskohteita Tj√§reborgin tarjonnassa Suomessa ovat Korfu, Montenegro ja Albanian Saranda. ‚ÄĚTalven 2018/2019 j√§nn√§, ‚Äôstressivapaa‚Äô aurinko- ja rantakohde on Kap Verde, portugalinkielinen itsen√§inen pikkuvaltio 460 km Afrikan rannikolta l√§nteen‚ÄĚ, sanoo kohteessa toimiva matkaopas Katja Piiparinen. ‚ÄĚLenn√§mme sinne Helsingist√§ suoralla lennolla yhteisty√∂ss√§ Thomas Cookin tanskalaisten kanssa siten, ett√§ toiseen suuntaan tehd√§√§n v√§lilasku K√∂√∂penhaminassa.‚ÄĚ (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Teneriffa on sekä uudistunut että upeasti säilynyt suosikkikohde 08.11.2018
Suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä matkustaneet Puerto de la Cruziin suurin joukoin

Teneriffalla on oivat ja terveelliset lähiruoan perinteet 08.11.2018
Papas arrugadas, gofio, juustot, trooppiset hedelmät ja viini

Helsinki European Capital of Smart Tourism 2019 -kilpailun kärkisijalla 07.11.2018
Ranskan Lyon toinen palkittu älykkään matkailun ympäristö