Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Matkaviikon 20-vuotissyntymäpäivä on tänään 25.09.2018
Yhteistyökumppanit juhlivat kanssamme

Matkaviikon 20-vuotispäivänä pyydämme lukijoiltamme ystävällisesti palautetta, ruusuja tai risuja kokemuksista Matkaviikosta joko lukijana tai ilmoittelijana, kenties myös rekrytoijana tai jostakin muusta näkökulmasta. Lauseella parilla rakentava kritiikki, innovatiiviset, mutta realistiset toiveet tulevista ja kaikki muut terveiset - vähimmillään emoji - ovat yhtä tervetullutta kuin kannustava tieto siitä, mikä on kenties ollut niin hyvää, että sitä pitäisi yhä vahvistaa.

Laita vapaamuotoinen viestisi syyskuun loppuun mennessä sähköpostitse editor@matkaviikko.fi -osoitteeseen. Kerro oman sähköpostiosoitteesi lisäksi nimesi ja postiosoitteesi, sillä palkitsemme valitsemamme viisi palautteen antajaa pienellä, retrolla, ilmailuaiheisella tavarapalkinnolla. Ne on meille luvannut toinen, merkittävän kilometripaalun tänä vuonna saavuttanut matkakaupan taho, Deutsche Lufthansa. Se juhlii lentotoimintansa 50-vuotista kestoa Suomessa ja haluaa juhlia kanssamme myös Matkaviikon hieman lyhyempää taivalta.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan palautettasi, oletpa sitten matkakaupan alalla toimiva lukija, palvelutuottaja tai matkapalveluiden ammattimainen ostaja! Kiitämme etukäteen aktiivisuutestasi!

Matka jatkuu
Matkaviikko Kustannus
Eero Havia
editor@matkaviikko.fi
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Matkaviikon 20-vuotissyntymäpäivä on tänään 25.09.2018
Yhteistyökumppanit juhlivat kanssamme

Montenegro, Korfu ja Albania ovat Tjäreborgin kesän 2019 uutuudet 24.09.2018
”Suurin osa matkoista varataan nyt mobiililaitteilla”

Helsinki voitti European Capital of Smart Tourism 2019 –kilpailun 24.09.2018
Toinen voittaja oli Ranskan Lyon