Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Hiihtokausi Kuusamon Rukalla aloitetaan jo 5. lokakuuta 26.09.2018
Säilölumi mahdollistaa ennätysaikaisen laskettelukauden avauksen

Laskettelukauden avausta juhlitaan Rukan hiihtokeskuksessa perjantaina 5. lokakuuta klo 9:30. Rukalla kausi avataan kahden rinteen ja kahden tuolihissin voimin.

Suomen laskettelukauden avaajaa on haettu viime syksyn tapaan nettikilpailussa, johon osallistumisia on tullut jälleen tuhansittain. Viime syksynä laskettelukauden avasi oululainen Marjo Korva perheineen ja avausviikonloppuna Saaruan säilölumirinteillä laski yli tuhat laskijaa. Vähintään samanlaista ryntäystä lumille odotetaan myös tämän talven avausviikonlopulle.

”Viime vuoden majoituksen varaustilanteeseen peilaten näyttää siltä, että avausviikonlopusta on tulossa entistä vilkkaampi ja säilölumirinteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa vakituisten laskijoiden parissa. Odotamme perjantain avaukseen innokkaiden laskettelijoiden lisäksi erityisesti parkkilaskijoita Suomen lumilautamaajoukkueen johdolla sekä alppihiihdon harjoitusryhmiä, jotka aloittavat ratalaskuharjoitukset Saarua 12 rinteessä lauantaista lähtien”, Rukakeskuksen paikallisjohtaja Matti Parviainen ennakoi.

Laskettelukausi avataan kahden tuolihissin voimin ja lisäksi Rukan kylästä on non-stop bussikuljetus Saaruan rinteen yläosaan ja takaisin. Rukalle rakennettavien hissiuutuuksien avauspäivät ovat tarkentuneet marraskuulle.

”Maisemagondoli Village-2-Valley valmistuu Rukan Talven avajaisten viikonloppuun 9.-11. marraskuuta ja uusi etutuoli Village Express otetaan asiakaskäyttöön itsenäisyyspäivän aikaan, jolloin lasketaan myös kumparelaskun maailmancupin avauskilpailu”, Parviainen summaa.

Rukan syyslomaviikoista odotetaan koko perheen aktiviteettilomaa, kun laskettelun lisäksi ensilumen latu avataan 12.10.2018 säilölumella Rukan kylästä Kelorinteen suuntaan. Ladun pituus on 500 metriä suuntaansa eli yhteensä hiihdettävää yhdelle kierrokselle tulee 1 km.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

British Airwaysin ja Iberian omistajayhtiö IAG valmistautuu brexitin jälkeiseen aikaan 14.11.2018
Hyväksyykö Bryssel IAG:n ”EU-kansalaisuuden”?

Kittilän lentoaseman laajennus valmistuu 14.11.2018
Ensimmäinen osa avataan matkustajille joulusesongin alla

Teneriffa on sekä uudistunut että upeasti säilynyt suosikkikohde 08.11.2018
Suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä matkustaneet Puerto de la Cruziin suurin joukoin