Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Kon-Tiki Tours jälleen yritysostoksilla - nyt hankittiin Björk & Boström Finland Oy 30.09.2018
Kimmo Kannas jatkaa uuden omistajan tiimissä

Kon-Tiki Tours ilmoittaa ostaneensa helsinkiläisen urheilumatkatoimisto Björk & Boström Finland Oy:n osakekannan ruotsalaiselta Björk & Boström Sportresor Ab:lta ja yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Kannakselta. Björk & Boström Sportresor Ab:n omistaa Johan Björk. Hän on pohjoismaisten urheilumatkojen uranuurtaja. Kon-Tiki ja Björk & Boström Sportresor AB ovat samalla solmineet usean vuoden kattavan yhteistyösopimuksen.

‚ÄĚKon-Tiki Toursilla olemme jo jonkin aikaa rakentaneet urheilumatkoista uutta matkateemaa ja mm. junioreiden turnausmatkat ja yleisurheilun fanimatkat kuuluvat repertuaariimme. Bj√∂rk & Bostr√∂min Suomen yhti√∂n ostolla vahvistamme po. sektorin osaamistamme ja br√§ndi√§mme. Samassa yhteydess√§ solmitulla yhteisty√∂sopimuksella olemme sitoutuneet pitk√§j√§nteiseen yhteisty√∂h√∂n Bj√∂rk & Bostr√∂m Sport Resor Ab:n kanssa‚ÄĚ, toteaa Kon-Tiki Toursin yritt√§j√§-toimitusjohtaja Timo Saranp√§√§ ja jatkaa: ‚ÄĚN√§kemyksemme teemallisesta matka- ja eritoten urheilumatkatuotteesta kohtasivat. Olikin helppo tehd√§ lopullinen ostop√§√§t√∂s.‚ÄĚ

Toimitusjohtaja Kimmo Kannas jatkaa kaupan jälkeen yrityksen palveluksessa. Käytännön toiminta tullaan integroimaan Kon-Tikin Helsingin toimistoon. Kimmon lisäksi Björk & Boström Finland Oy työllistää yhden henkilön. Organisaatiota tullaan jatkossa vahvistamaan lisärekrytoinnein.

‚ÄĚUutta tuulta siipien alle‚ÄĚ, linjaa Johan Bj√∂rk ja jatkaa: ‚ÄĚOn hienoa p√§√§st√§ osaavan uuden kumppanin kanssa kehitt√§m√§√§n tuotetta ja Suomen markkinointia. Kymmenien vuosien ty√∂skentely ja kokemuksemme, sek√§ hyv√§t suhteet maailmalla on vakaa pohja urheilumatkojen markkinoinnille Suomessa.‚ÄĚ

‚ÄĚSaamme ‚Äúlis√§muskeleita‚ÄĚ Kon Tikin innovatiivisesta ja ammattitaitoisesta henkil√∂st√∂st√§ tuottamaan entist√§ parempia ja monipuolisempia urheilumatkoja‚ÄĚ, sanoo Kimmo Kannas.

Kon-Tiki Toursin vuoden 2017 liikevaihto oli n. 5 Meur ja Björk & Boström Finland Oy:n n. 2 Meur. Aikaisemmin syyskuussa 2018 Kon-Tiki Tours julkisti ostaneensa Lapin Lomamatkojen incomingliiketoiminnan ja aloittavansa matkailupalveluiden viennin ja incomingliiketoiminnan. Kon-Tiki Toursin tuotemerkkejä ovat myös Matkaseniorit ja Trio Travels. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019

American Exress GBT nimitti HRG-johtaja Nordlundin pohjoismaiseen johtoon 21.11.2018
GBT:n ja HRG:n integraatio etenee

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta