Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Primera Air hakeutuu konkurssiin tänään 2. lokakuuta 02.10.2018
Matka-Vekka vakuuttaa toimintansa jatkuvan

Suomessakin operoivan pohjoismaisen Primera Travel Groupin lentoyhtiö Primera Air on ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin tänään tiistaina, lokakuun 2.päivänä. Yhtiö antoi asiasta varoituksen lentäjilleen ja muulle henkilöstölleen eilen 1. lokakuuta illalla.

Yhtiön nettisaitille ilmestyi tyly tieto, jonka mukaan sekä Riikaan Latviaan IATA-koodilla 6F rekisteröity että Tanskan Billundiin rekisteröity PF-koodilla lentänyt yhtiö lopettavat lentonsa. Matkustajia pyydetään olemaan yhteydessä matkanjärjestäjiinsä, koska myös lentoyhtiön e-mail ja puhelinpalvelu sulkeutuivat. Primera Airin viimeisinä aikoina sen toimintaa leimasi uusien kohteiden vilkas lanseeraaminen. Joukossa oli mm. kohteita kovasti kilpailluilla Atlantin reiteillä Euroopasta USA:aan.

Primera Travel Groupin suomalainen matkanjärjestäjä Matka-Vekka on rientänyt tiedottamaan, että sen toiminta jatkuu. Primera Airin lennot korvataan toisella yhtiöllä jo tiistain 2.10. Kemistä Portugaliin suuntautuvalla lennolla.

Matka-Vekka on k√§ytt√§nyt konserniyhti√∂t√§√§n Primera Airia ns. maakuntalennoillaan eri kohteisiin. Nyt Primera Airin korvaa Matka-Vekan ohjelmassa Liettuan Vilnaan rekister√∂ity Small Planet ‚Äďlentoyhti√∂. Se on A320 a A321-koneilla operoiva toimija, joka on aloittanut lentonsa vuonna 2008.

Matka-Vekka on ollut osa Primera -konsernia vuodesta 2006. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Viestintävirasto ja Trafi yhdistyvät Liikenne- ja viestintävirastoksi 25.11.2018
Liikennevirastosta tulee Väylävirasto

Saksan matkailua markkinoidaan teemoilla gastronomiasta kesäkaupunkeihin 25.11.2018
Arkkitehtuurin ja designin Bauhaus ‚Äďaate juhlii 100-vuotistaivaltaan

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019