Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Lufthansa Group julkaisee uuden NDC -kumppanuusohjelmansa Suomessa 01.10.2018
‚ÄĚAjantasaista tietoa ja p√§√§sy Lufthansa Group lentoyhti√∂iden NDC API ‚Äďratkaisuihin‚ÄĚ

Lufthansa kertoo tarjoavansa helpon rekisteröitymisen uudelle SPRK-varaus- ja palvelu-alustalle sekä palkitsevansa uudet palvelut käyttöönottavat kumppanit. Matkatoimistot, yritysasiakkaat ja matkateknologiatoimittajat Suomessa saavat nyt paremman käsityksen suoramyynnin kanavavaihtoehdoista uuden verkkosivuston avulla.

Lufthansan uusi http://www.lhgroupairlines.com/ndc -verkkosivusto on osa New Distribution Capability eli NDC-kumppanuusohjelmaa, joka kokoaa yhteen tarjouksia, räätälöityjä sisältöjä ja ratkaisuja NDC API (Application Programming Interface) -rajapintoja hyödyntävälle alustalle.

Vapaasti käytettävissä oleva verkkosivusto tarjoaa Lufthansa Group -yhtiöiden kumppaneille ja asiakkaille teknisiä työvälineitä sekä hyödyllistä tietoa muun muassa NDC Smart Offer ja NDC Bonus -palveluista. NDC-sivusto sisältää myös kumppaneiden tuki- ja valmennusohjelmia. Matkatoimistot, jotka ovat kiinnostuneita ilmaisesta SPRK-nimisestä NDC-ratkaisusta, voivat nyt rekisteröityä uudelle varaus- ja palvelualustalle. Rekisteröinti tapahtuu täyttämällä sivustolta löytyvä kaavake.

"Haluamme tarjota kumppaneillemme parhaat mahdolliset työkalut, joihin uusi NDC -kumppanuusohjelma ja sen verkkosivustokin kuuluvat. Jatkuvasti kasvava ryhmä kumppaneitamme globaalisti käyttää ja hyötyy jo NDC Smart Offer -palvelustamme", kertoo Lufthansa-konsernin EMEA-alueen myynnin johtaja Stefan Kreuzpaintner. Uusi verkkosivusto on saatavilla englanniksi ja saksaksi.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Viestintävirasto ja Trafi yhdistyvät Liikenne- ja viestintävirastoksi 25.11.2018
Liikennevirastosta tulee Väylävirasto

Saksan matkailua markkinoidaan teemoilla gastronomiasta kesäkaupunkeihin 25.11.2018
Arkkitehtuurin ja designin Bauhaus ‚Äďaate juhlii 100-vuotistaivaltaan

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019