Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Piper-Heidsieckiltä oma samppanja Viking Linelle 10.10.2018
Yhteistyö innoitti ainutlaatuisen idean

Ranskalainen samppanjatalo Piper-Heidsieck ja Viking Line ovat syventäneet pitkään jatkunutta yhteistyötään kehittämällä maailmalla ainutlaatuisen, vain Viking Linelle suunnitellun, samppanjan. Suomalainen samppanja-asiantuntija Essi Avellan sai kunnian kehittää tämän eksklusiivisen samppanjan yhdessä viininvalmistustiimin kanssa. Essentiel by Essi for Viking Line -samppanjaa on tuotettu yksi ainoa erä. Sitä on myynnissä vain Punaisilla laivoilla lokakuusta 2018 lähtien. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Piper-Heidsieckin samppanjatalo tuottaa asiakkaalle räätälöityä erikoissamppanjaa vähittäismyyntiin.

Viking Line on jo vuosien ajan valikoinut laivojensa sortimenttiin hinta-laatusuhteeltaan hyvi√§ laivan viinej√§. Yhteisty√∂t√§ ranskalaisen samppanjatalon Piper-Heidsieckin kanssa on vauhdittanut yhti√∂n Essentiel-samppanjan valikoituminen laivan samppanjaksi vuosille 2018‚Äď2019. T√§m√§n yhteisty√∂n innoittamana syntyi idea vain Viking Linelle toteutetusta samppanjasta.

‚ÄĚHalusimme luoda Viking Linen asiakkaille jotain ainutlaatuista ‚Äď makuel√§myksen, jota ei ole saatavilla miss√§√§n muualla maailmassa. Se pohjautuu talon Essentiel-samppanjaan, jonka makeutuksen m√§√§r√§√§n ja laatuun minun oli mahdollisuus vaikuttaa. Testasimme talon kellarimestarin kanssa lukemattoman m√§√§r√§n eri toteutusvaihtoehtoja. Valitsin lik√∂√∂rin, johon eleganssia ja herkullisuutta tuo ik√§√§ntynyt Chardonnay. Yhteisty√∂mme tuloksena Punaisten laivojen Essentiel by Essi -samppanja on upean paahteinen, t√§ynn√§ tuoreiden ja kuivattujen hedelmien aromeja. Maku on kermaisen pehme√§, runsas ja eloisa‚ÄĚ, kertoo Master of Wine Essi Avellan.

Piper-Heidsieck on vuosisatamme palkituin samppanjatalo*, jonka juuret ulottuvat yli 200 vuoden päähän. Essentiel by Essi -samppanja on myynnissä Viking Linen myymälöissä ja ravintoloissa lokakuusta 2018 lähtien. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Piper-Heidsieckiltä oma samppanja Viking Linelle 10.10.2018
Yhteistyö innoitti ainutlaatuisen idean

SAS:n kesän 2019 ohjelmansa kuusi uutta kohdetta 10.10.2018
Marraskuussa käynnistyy Oulu-Tukholma -reitti

Finnish Travel Galasta on tullut matkailualan upea vuosikatselmus 08.10.2018
Tapahtumassa palkittiin ansioituneita matkailutoimijoita