Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Ryanair Lappeenrannasta Thessalonikiin kesäkaudella 2019 11.10.2018
‚ÄĚNyt jo kolme viikoittaista V√§limeren kohdetta‚ÄĚ

Halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Kreikan Thessalonikiin kesäkaudella 2019. Thessaloniki on uusi kohde Lappeenrannasta Välimerelle Milanon ja Ateenan ohella. Lennot kaikkiin kolmeen kohteeseen alkavat huhtikuussa 2019: Milanoon Bergamon kentälle keskiviikkoisin ja lauantaisin, Ateenaan keskiviikkoisin ja Thessalonikiin torstaisin.

Ateenan reitin tämänvuotista aikaisemman aloituksen sekä Thessalonikin uuden reitin ansiosta Ryanairin Lappeenrannasta tarjoama kokonaispaikkamäärä kasvaa 40 prosenttia kesäkauteen 2018 verrattuna. Tänä vuonna Ateenan lennot aloitettiin toukokuussa.

Thessaloniki on Kreikan toiseksi suurin kaupunki ja myös yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista. Alueella asuu noin miljoona asukasta. Tästä merenrantakaupungista on hyvät yhteydet edelleen Kreikan saarille sekä Ateenaan. Myös suositut lomakohteet Halkidiki ja Kavala ovat helposti saavutettavissa Thessalonikin kautta.

Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro kertoo, että kesäkauden 2018 lennot ovat olleet menestys ja useat lennoista ovat olleet loppuunmyytyjä.

‚ÄĚOlemme olleet eritt√§in tyytyv√§isi√§ yhteisty√∂h√∂n Ryanairin kanssa. Ryanairin houkuttelevan edulliset hinnat ja yhteiset markkinointikampanjamme Ryanairin kanavissa ovat edesauttaneet lentojen t√§yttymist√§ ja nostaneet J√§rvi-Suomen alueen tunnettuutta. Nyt olemme tilanteessa, jossa meill√§ on enemm√§n kysynt√§√§ kuin lentotarjontaa. Paikkam√§√§r√§n lis√§ys ja uusi lentokohde ovat eritt√§in tervetulleita‚ÄĚ, Joro sanoo.

Hän arvioi, että Lappeenrannan lentoasema toimii erittäin hyvin myös Pietarin alueen läntisenä kenttänä. Tarkoituksena on parantaa kulkuyhteyksiä Lappeenrannan lentoasemalta muualle Suomeen ja Pietariin. Myös palveluja lentokentällä kehitetään.

‚ÄĚOn ollut ilahduttavaa n√§hd√§, ett√§ entist√§ enemm√§n italialaisia ja kreikkalaisia matkustajia saapuu Lappeenrantaan, Saimaan rannalle. Matkustajat ovat my√∂s l√∂yt√§neet Lappeenrannan helppona ja edullisena v√§yl√§n√§ Suomeen sek√§ Pietarin upeaan metropoliin, joka sijaitsee vain kahden tunnin p√§√§ss√§ Lappeenrannasta‚ÄĚ, Eija Joro jatkaa.

Ryanairin Skandinavian ja Baltian myynnin ja markkinoinnin johtaja Chris Lundsh√łj on tyytyv√§inen, ett√§ Lappeenrannan reittivaihtoehtoja pystyt√§√§n tulevalla kes√§kaudella t√§ydent√§m√§√§n Thessalonikin viikoittaisilla lennoilla. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Royal Air Maroc liittyy oneworldiin 06.12.2018
Ensimmäinen uusi täysjäsen sitten vuoden 2012

Uusi Original Sokos Hotel Tripla on nyt harjakorkeudessa 06.12.2018
Pasilaan 430 huonetta ja 13 kokoustilaa 2020 alkuvuodesta

Turkish Airlines avaa reitin Istanbul-Rovaniemi 06.12.2018
Suorat lennot alkavat vuoden päästä 5.12.2019