Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


SMT:n nimi siirtyy liikematkakaupan historiaan 15.10.2018
Uusi nimi on American Express Global Business Travel

Liike- ja tapahtumamatkatoimisto SMT:n nimi jää maanantaina 29.10.2018 historiaan. Yritys ottaa käyttöön omistajiensa näköisen, maailmanlaajuisen nimen American Express Global Business Travel.

Suomen Matkatoimisto perustettiin vuonna 1909 ja se oli pitkään Finnairin omistama konserniyritys. Vuonna 2013 Finnair fuusioi omistamansa ja toisiaan kirittäneet Suomen Matkatoimiston ja Matkatoimisto Oy Arean. Uuden yhdistyneen yrityksen nimeksi tuli lyhyesti SMT. Lokakuussa 2016 eli kaksi vuotta sitten Finnair luopui SMT:n omistuksesta ja uudeksi omistajaksi tuli pitkäaikainen maailmanlaajuinen kumppani American Express Global Business Travel, Amex GBT.

‚ÄĚSMT-nimeen ja sen edelt√§jiin Suomen Matkatoimistoon ja Areaan liittyy valtavasti tunteita ja tarinoita sek√§ ihmisi√§, joista on tullut n√§iden br√§ndien alla yst√§vi√§. Vaikka nimi pian vaihtuu, yst√§vyys s√§ilyy. T√§ll√§ kertaa olemme j√§lleen ottamassa ison tunneharppauksen. Kehitys on entist√§ nopeampaa ja olemme entist√§ vahvemmin siell√§ miss√§ sin√§kin. Olemme edelleen my√∂s Suomessa ja ihan kohta meill√§ on nimi, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa - American Express Global Business Travel‚ÄĚ, sanoo toimitusjohtaja Kirsi Paakkari. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Teneriffalla on oivat ja terveelliset lähiruoan perinteet 08.11.2018
Papas arrugadas, gofio, juustot, trooppiset hedelmät ja viini

Helsinki European Capital of Smart Tourism 2019 -kilpailun kärkisijalla 07.11.2018
Ranskan Lyon toinen palkittu älykkään matkailun ympäristö

SAS avasi suoran Tukholma-Oulu ‚Äďyhteyden 06.11.2018
Neljästi viikossa