Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnair lentää Malagaan myös laajarunkokoneilla 18.10.2018
Talven lomaviikkoina: päivälento ja lisää matkustusmukavuutta

Finnair lentää suomalaisten suosikkikohteeseen Espanjan Malagaan tulevana talvena kahdesti viikossa laajarunkokoneella joulun ja uudenvuoden ympärillä sekä hiihtolomaviikoilla. Airbus A330-koneella lennettävät vuorot ovat AY1671 ja AY1672 perjantaisin ja sunnuntaisin 14.12.-13.1. ja 16.2.-29.3. välisellä ajalla.

Lisäksi laajarunkovuorojen aikataulu – lento lähtee Helsingistä aamukahdeksalta ja Malagasta iltapäivällä – on monille matkustajille mieluisa vaihtoehto ja tarjoaa hyvät yhteydet kotimaan jatkolennoille. Muut viisi viikkovuoroa Malagaan lennetään kapearunkokoneilla entiseen tapaan.

Airbus A330 -koneessa on businessluokassa täysin makuuasentoon liukuvat istuimet ja kaikilla matkustajilla myös economy -luokassa on käytössään lennonaikainen viihdejärjestelmä. Finnair kertoi toukokuussa lentävänsä myös Dubaihin kahdesti viikossa laajarunkokoneella koko talvikauden ajan.

Finnairilla on talvikaudella 2018/2019 ennätysmäärä lentoja aurinkokohteisiin. Lentoja on lisätty esimerkiksi Kanariansaarten kohteisiin noin 30 prosentilla edelliseen talvikauteen verrattuna. Aikataulut ovat entistä paremmin yhdistettävissä kotimaan jatkolentoihin. Talven uutuuksia ovat Lyon ja Lissabon. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Tallink ja Rauma Marine Constructions allekirjoittivat aiesopimuksen 18.10.2018
Uusi Shuttle-pikalaiva Helsinki-Tallinna -liikenteeseen

SMT:n nimi siirtyy liikematkakaupan historiaan 15.10.2018
Uusi nimi on American Express Global Business Travel

Ympäristötyö ja vastuullisuus Eckerö Linen arvoja 11.10.2018
”Ruoan lautashävikkiä yritetään suitsia positiivisella kommunikoinnilla”