Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Anne-Marjut Väänänen Suomen matkatoimistoalan liiton puheenjohtajaksi 29.10.2018
Kaksivuotinen luottamustoimikausi SMALissa alkaa 1.1.2019

Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL valitsi 26.10. pidetyssä syyskokouksessa liiton uudeksi puheenjohtajaksi vuosiksi 2019-2020 Anne-Marjut Väänäsen. Liikematkatoimisto FCM Travel Solutionsin Suomen-maajohtaja Väänänen aloittaa luottamustoimessaan 1.1.2019. Hän seuraa tehtävässään liittoa kuusi vuotta luotsannutta Kirsi-Marja Salosta.

Kuopiolaissyntyisen, Helsingissä asuvan Anne-Marjut Väänäsen ura matkatoimistoalalla käynnistyi vuonna 2007. Sitä ennen hänelle oli kertynyt laajaa kokemusta johtotehtävistä myynnin, markkinoinnin ja rahoituksen saralta. Matkatoimisto- ja koko matkailuteollisuuden edunvalvontatyöhön Väänänen haluaa tarttua aktiivisesti erityyppiset ja -kokoiset yritykset huomioiden.

‚ÄĚLiike-el√§m√§ss√§ ‚Äď sek√§ vapaa-ajan ett√§ liikematkustuksen saralla - tapahtuu t√§ll√§ hetkell√§ paljon muutoksia, olipa toiminta pient√§ tai suurta ja miss√§ p√§in Suomea tahansa. N√§en, ett√§ muutosten kourissa matkailuala tarvitsee entist√§ enemm√§n liiton monipuolisia ja arvokkaita palveluja. Muuttuvassa maailmassa liiton tulee my√∂s pysty√§ tuottamaan j√§senilleen jatkuvasti selke√§√§ lis√§arvoa‚ÄĚ, pohtii Anne-Marjut V√§√§n√§nen.

Väänänen on ollut mukana SMALin hallitustyöskentelyssä vuodesta 2014 alkaen. Hän on myös muun muassa vetänyt liiton tulevaisuus- ja organisaatiotyöryhmää sekä viestintätyöryhmää ja toiminut lentoliikenneasioita käsittelevän APJC Finlandin jäsenenä. Tänä vuonna hän toimi myös lokakuussa järjestetyn Finnish Travel Galan palkintoraadin puheenjohtajana. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Qatar Airwaysin CEO tuskastunut eräisiin oneworld -kumppaneihin 24.10.2018
L√§ht√∂ allianssista tarkoittaisi ongelmia mm. allianssin ‚ÄĚmaapallon ymp√§ri‚ÄĚ -lennoille

Tallink laajentaa kesän 2019 erikoisristeilyvalikoimaa 24.10.2018
Visbyn ja Riian oheen uutuuskohde Maarianhamina

Diners-luottokortin käyttö Suomessa loppuu toukokuussa 2019 22.10.2018
Maailman vanhimmasta maksu- ja luottokorttiohjelmasta luovutaan Pohjoismaissa