Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Juha Järvinen jättää Finnairin 30.10.2018
Uusi tehtävä on Virgin Atlantic Airwaysilla Lontoossa

Finnairin kaupallinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Juha Järvinen jättää Finnairin 31.12.2018. Hän siirtyy Virgin Atlantic Airwaysin palvelukseen Lontooseen.

‚ÄĚEsit√§mme Juhalle l√§mpim√§t kiitokset siit√§ ty√∂st√§, jota h√§n on tehnyt Finnairin muutoksen eteen. Toivotamme h√§nelle mit√§ parhainta menestyst√§ h√§nen uudessa teht√§v√§ss√§√§n. Juha J√§rvisen l√§hes seitsem√§n Finnair-vuoden aikana olemme rakentaneet hienosti asemaamme eri markkinoilla. H√§nen johtaessaan Finnair Cargoa teimme p√§√§t√∂ksen Euroopan moderneimman rahtiterminaalin rakentamisesta. Terminaali on nyt yksi keskeinen Finnairin kasvustrategian mahdollistaja. Johtoryhm√§n j√§senen√§ Juhalla on ollut t√§rke√§ rooli Finnairin kulttuurin ja strategian uudistamisessa sek√§ kasvun toteuttamisessa,‚ÄĚ sanoo Pekka V√§h√§hyypp√§, Finnairin toimitusjohtajan sijainen.

‚ÄĚFinnair-vuodet ovat olleet upea kokemus. Olen oppinut muutoksen, k√§√§nteen ja kasvun vuosinamme paljon niin tiimity√∂st√§ kuin muutosjohtamisestakin. Olemme saaneet Finnairin vahvalle kasvu-uralle, olemme merkitt√§v√§ lentoyhti√∂ Euroopan ja Aasian v√§lisess√§ liikenteess√§, ja asiakastyytyv√§isyytemme on kansainv√§lisesti hyv√§ll√§ tasolla. Vaikka olen tietysti innoissani uudesta teht√§v√§st√§ni, niin mieless√§ni on my√∂s haikeutta. Finnair ja Virgin Atlantic ovat molemmat upeita br√§ndej√§, joilla on vahva historia, ja oma aito tarinansa. J√§t√§n kohta taakseni Finnair-tiimin, jolla kuitenkin on aina t√§rke√§ paikka syd√§mess√§ni,‚ÄĚ sanoo Juha J√§rvinen.

Juha Järvinen hoitaa kaupallisen johtajan tehtävää vuoden loppuun asti ja hänen seuraajansa rekrytointiprosessi aloitetaan välittömästi.

Juha Järvisen lähtö osuu myös toimitusjohtajien vaihdon saumakohtaan, kun Pekka Vauramo on jo käytännössä jättänyt tehtävät sijaiselle, ja uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Topi Manner aloittaa heti Järvisen lähdön jälkeen eli 1.1.2019. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Anne-Marjut Väänänen Suomen matkatoimistoalan liiton puheenjohtajaksi 29.10.2018
Kaksivuotinen luottamustoimikausi SMALissa alkaa 1.1.2019

Qatar Airwaysin CEO tuskastunut eräisiin oneworld -kumppaneihin 24.10.2018
L√§ht√∂ allianssista tarkoittaisi ongelmia mm. allianssin ‚ÄĚmaapallon ymp√§ri‚ÄĚ -lennoille

Tallink laajentaa kesän 2019 erikoisristeilyvalikoimaa 24.10.2018
Visbyn ja Riian oheen uutuuskohde Maarianhamina