Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Viking Linen joulupöydässä on yhä enemmän maukkaita kasvisherkkuja 02.11.2018
Perinteiset ja uudet jouluherkut tarjolla 16. 11. alkaen

Punaisten laivojen joulup√∂yt√§√§n katetaan t√§n√§ vuonna perinteisten herkkujen lis√§ksi runsaasti kasvisvaihtoehtoja. Joulup√∂yd√§n on suunnitellut ja toteuttanut Ruotsin kokkimaajoukkue yhdess√§ Viking Linen keitti√∂mestareiden kanssa. Tarjolla on nyt my√∂s ikioma Ville Viking -joulup√∂yt√§ lapsille. Joulup√∂yd√§t ovat katettuna Punaisilla laivoilla 16.11.‚Äď26.12.2018.

Viking Line panostaa ruoassaan erityisen paljon myös perheen pienempiin matkustajiin. Lapsille on tänä vuonna ensimmäistä kertaa suunniteltu täysin oma joulupöytä, jonka kirkkailla väreillä ja hauskalla esillepanolla pyritään innostamaan lapsia kasvisvaihtoehtojen kokeiluun. Jouluisen lasten buffetin suunnittelusta on vastannut Ruotsin juniorikokkimaajoukkue.

‚ÄĚT√§n√§ vuonna olemme satsanneet erityisen paljon entist√§ kevyempiin ja raikkaampiin pohjoismaisiin makuihin. P√∂yd√§st√§ l√∂ytyv√§t toki kaikki joulun tutut maut silleist√§ laatikoihin ja kinkkuun, mutta lis√§ksi tarjolla on joulun makumaailmaan sopivia kasvisruokia sek√§ vegaanisia vaihtoehtoja‚ÄĚ, kertoo Viking Linen ravintolap√§√§llikk√∂ Janne Lindholm.

Punaisten Laivojen joulup√∂yd√§ss√§ on perinneherkkujen lis√§ksi tarjolla esimerkiksi vegaanista ‚Äúsilli√§‚ÄĚ, paahdettua juuriselleri√§, sieni-juuresgratiinia, pitk√§pippuri-appelsiinikeitetty√§ porkkanaa ja vegaanisia j√§lkiruokia. Menun on luonut Ruotsin kokkimaajoukkue yhdess√§ Viking Linen omien keitti√∂mestareiden kanssa.

Herkulliset joulupöydät ovat katettuna 16.11. alkaen aina tapaninpäivään saakka kaikilla Viking Linen risteilyaluksilla, paitsi M/S Cinderellalla 20.11. alkaen. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Lentoliikennemaksuihin muutoksia vuoden 2019 alusta lähtien 02.11.2018
Matkustaja- ja laskeutumismaksut nousevat, turvamaksut laskevat

Finnair avaa uusia kohteita kesälle 2019: Porto, Bologna ja Bordeaux 02.11.2018
‚ÄĚYhti√∂ perustamisesta on jo 95 vuotta‚ÄĚ

Tallinkin Europa tekee erikoisristeilyn Bon Jovin Tallinnan keikalle 02.11.2018
Poikkeusaikataulu mahdollistaa sujuvan konserttikokemuksen