Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Tallinkin Europa tekee erikoisristeilyn Bon Jovin Tallinnan keikalle 02.11.2018
Poikkeusaikataulu mahdollistaa sujuvan konserttikokemuksen

Maailman tunnetuimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Bon Jovi esiintyy kesäkuun 2. päivä, 2019 Tallinnan Laululavalla. Tallink toimii konsertin tapahtumajärjestäjän kumppanina. Europa risteilee Helsingistä Tallinnaan poikkeusaikataululla mahdollistaen keikkayleisölle sujuvan matkan Tallinnaan ja yöpymisen laivassa. Tallinkilta voi varta keikkamatkan konserttilippuineen samanaikaisesti.

Konserttipäivänä 2.6.2019 Europa liikennöi poikkeusaikataululla: lähtö Helsingistä on jo klo 15.30 (normaalisti klo 18.30) ja saapuminen Tallinnaan klo 18.30. Paluumatka 3.6.2019 toteutetaan normaaliaikataululla eli laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Konsertin arvioitu alkamisaika on klo 21.

‚ÄĚAina kun Tallinnassa tapahtuu, haluamme toimia mahdollistajana meid√§n asiakkaillemme. T√§ss√§ kohtaa p√§√§timme muuttaa Europa -laivamme aikataulua ja maihinnousuaikoja siten, ett√§ osana laivaristeily√§ voi my√∂s k√§yd√§ katsomassa maailmanluokan konsertin ja palata konsertin j√§lkeen takaisin laivalle omaan hyttiin. Europa soveltuu suuren kokonsa ansiosta erinomaisesti erilaisten tapahtumien tai erikoisristeilyjen paikaksi. Ensi kes√§n√§ j√§rjest√§mme Tallinnan risteilyjen lis√§ksi yhteens√§ seitsem√§n erikoisristeily√§ Riikaan, Visbyhyn ja Maarianhaminaan‚ÄĚ, kertoo Head of Product Management and Destination Jani M√§kel√§.

Matkapakettien hinnat vaihtelevat keikkalipun tasosta ja hyttiluokasta riippuen. Keikkaristeilyn hinta on alkaen 99 ‚ā¨/hl√∂ sis√§lt√§en risteilyn Europalla ja peruslipun keikalle. Laivamatkalle voi varata ennakkoon edullisemmin ateriakupongit sek√§ y√∂ruoka-buffetin keikan j√§lkeen. Tallinnan konsertin j√§rjest√§v√§t yhteisty√∂ss√§ Live Nation Finland ja Live Nation Baltics. Sek√§ konserttilippujen ett√§ Tallinkin valmiiden keikkamatkojen myynti alkoi perjantaina 2.11. klo 10.00. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Juha Järvinen jättää Finnairin 30.10.2018
Uusi tehtävä on Virgin Atlantic Airwaysilla Lontoossa

Anne-Marjut Väänänen Suomen matkatoimistoalan liiton puheenjohtajaksi 29.10.2018
Kaksivuotinen luottamustoimikausi SMALissa alkaa 1.1.2019

Qatar Airwaysin CEO tuskastunut eräisiin oneworld -kumppaneihin 24.10.2018
L√§ht√∂ allianssista tarkoittaisi ongelmia mm. allianssin ‚ÄĚmaapallon ymp√§ri‚ÄĚ -lennoille