Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnairille uusi Premium Economy -luokka kaukolennoille vuonna 2021 06.11.2018
ATR-koneiden matkustamot uusitaan 2019

Finnair tuo asiakkailleen lisää vaihtoehtoja kaukolentojen matkustuskokemukseen. Uusi Premium Economy -luokka tulee Finnairin kaukoliikennekoneisiin vuodesta 2021 alkaen. Myös lähiliikenteen asiakaskokemus uudistuu, kun Finnair uusii Norran operoimien kahdentoista ATR-koneen matkustamot vuoden 2019 kesästä alkaen.

ATR-koneet ovat käytössä Norran operoimilla kotimaan, Baltian, Tukholman Bromman ja Puolan Gdanskin reiteillä. Matkustamon uudistus kattaa istuimet, matot ja koko matkustamon ilmeen. Ensimmäinen uusitulla matkustamolla varustettu ATR-kone lentää kesällä 2019, ja kaikkien 12 koneen matkustamot on uusittu vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä.

“Lähiliikenne on meille hyvin tärkeää,” sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä yhtenäisemmän kokemuksen, lensi asiakas sitten Finnairin omalla lennolla tai Norran meille operoimalla lennolla. ATR-koneilla lennetään yli 30 000 Finnairin lentoa vuodessa.”

Kaukolennoille Finnair tuo lisää mukavuutta matkustukseen vuodesta 2021 lähtien. Uusi Premium Economy -matkustusluokka tulee kaikkiin Finnairin kaukoliikennekoneisiin vaiheittain vuoden 2022 loppuun mennessä. Premium Economy on oma matkustusluokkansa, joka tarjoaa asiakkaille lisää tilaa ja matkustusmukavuutta, ja oman palvelukonseptinsa. “Panostaminen matkustusmukavuuteen on selvä ja kasvava trendi”, sanoo Karhu. ”Uusi Premium Economy -luokka palvelee sekä vapaa-ajan matkustajien että liikematkustajien tarpeita keskeisillä markkinoillamme.”

Premium Economy -luokka tulee ensimmäiseen Finnairin kaukoliikennekoneeseen vuoden 2020 loppupuolella, ja laajemmin se on tarjolla vuoden 2021 aikana. Kaikissa kaukoliikennekoneissa uusi matkustusluokka on vuoden 2022 loppuun mennessä. Uuden matkustusluokan yksityiskohtainen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

František Kupkan suurnäyttely tulossa Helsingin Ateneumiin 02.11.2018
”Tutustuttaa länsimaisen taiteen koko historiaan!”

Viking Linen joulupöydässä on yhä enemmän maukkaita kasvisherkkuja 02.11.2018
Perinteiset ja uudet jouluherkut tarjolla 16. 11. alkaen

Lentoliikennemaksuihin muutoksia vuoden 2019 alusta lähtien 02.11.2018
Matkustaja- ja laskeutumismaksut nousevat, turvamaksut laskevat