Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta

Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa on ottanut käyttöön Digital Key -palvelun Suomessa. Hilton Honors -kanta-asiakasohjelman jäsen voi halutessaan valita nopean, omalla mobiililaitteella toimivan digitaalisen sisäänkirjautumisen ja huoneavaimen perinteisen vaihtoehdon sijaan. Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa digitaalisen avaimen ensimmäisenä Suomessa 238 huoneeseensa.

‚ÄĚDigitaalinen sis√§√§nkirjautuminen s√§√§st√§√§ kanta-asiakkaidemme aikaa ja antaa henkil√∂kunnallemme enemm√§n resursseja keskitty√§ vieraidemme yksil√∂llisempiin tarpeisiin ja toiveisiin. Otamme digitaalisen huoneavaimen k√§ytt√∂√∂n ensimm√§isen√§ hotellina Suomessa. Tuomme ensimm√§isen√§ uutta ja viimeisint√§ teknologiaa Suomen hotellimarkkinoille‚ÄĚ, hehkuttaa operatiivinen johtaja Juha Martikainen Hilton Helsinki Kalastajatorpalta.

‚ÄĚDigitaalinen avain on ollut jo k√§yt√∂ss√§ Hilton hotelleissa Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa ja se on otettu vastaan suurella kiinnostuksella kanta-asiakkaidemme keskuudessa‚ÄĚ, Martikainen jatkaa.

Digitaalisen avaimen saa käyttöön, kun Hilton Honors -jäsen lataa Hilton Honors App -sovelluksen ja tekee huonevarauksen suoraan ketjun varausjärjestelmän kautta. Sisäänkirjautumisen voi tehdä Android- tai iPhone -mobiililaitteella saapumista edeltävänä päivänä. Vieras voi valita ennakkoon toivomansa huoneen hotellin huonekartasta. Hotelliin saapumispäivänä sovellus lähettää ilmoituksen, kun valittu huone on valmiina. Samalla digitaalinen avain aktivoituu ja vieras voi siirtyä suoraan huoneeseensa. Digitaalinen avain toimii Bluetooth-tekniikalla, mutta vain yksi vieras huonekunnasta voi käyttää digitaalista avainta. Muille tehdään vastaanotossa perinteinen avainkortti.

Hilton Digital Key on käynyt läpi useita turvallisuustestauksia ja varotoimenpiteitä ennen käyttöönottoa. Digitaalinen avain ja muovinen avainkortti tarjoavat saman turvallisuustason.

‚ÄĚHilton Honors -kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille vieraille ja ohjelmaan voi liitty√§ HiltonHonors.com -sivustolla. Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaan ja varaa hotellihuoneen Hilton-varauskanavan kautta, saa edullisemman hinnan, maksuttoman nettiyhteyden sek√§ mahdollisuuden ansaita pisteit√§ ja palkintomajoituksi‚ÄĚ, kerrotaan Kalastajatorpalta.

Hilton toimii digitaalisuuden edelläkävijänä hotellialalla. Digital Key on ollut tarjolla Yhdysvalloissa toukokuusta 2015 alkaen ja Isossa-Britanniassa maaliskuusta 2017. Digitaalinen sisään kirjautuminen ja huoneavain on käytössä lähes 4 000 Hilton-ketjun hotelleissa ja yli 600 000 hotellihuoneessa. Yli 90 prosenttia käyttäjistä on ollut tyytyväisiä kokemukseen.

Mobiililaitteessa toimiva Hilton Honors App -sovellus toimii huoneen varaamiseen, sisäänkirjautumiseen, huoneen valintaan, avaimena hissiin sekä huoneen ja palvelutilojen oviin. Jatkossa sovellus toimii myös monipuolisena digitaalisena hallintalaitteena huonetoimintojen käytössä. Hilton Honors -jäseniä on maailmalla jo lähes 100 miljoonaa. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta

British Airwaysin ja Iberian omistajayhtiö IAG valmistautuu brexitin jälkeiseen aikaan 14.11.2018
Hyv√§ksyyk√∂ Bryssel IAG:n ‚ÄĚEU-kansalaisuuden‚ÄĚ?

Kittilän lentoaseman laajennus valmistuu 14.11.2018
Ensimmäinen osa avataan matkustajille joulusesongin alla