Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019

Joulun ja uuden vuoden liikenteen päätteeksi Eckerö Linen m/s Finlandia menee telakalle Puolaan. Viimeinen vuoro ennen telakointia ajetaan Tallinnasta Helsinkiin 1.1.2019 klo 18.30 - 21.00. M/s Finlandia palaa liikenteeseen 13.1.2019. Tuolloin alus seilaa jälleen klo 15.15 Helsingistä Tallinnaan. Telakoinnin aikana tehdään teknisiä huoltotöitä sekä myös matkustusmukavuuteen ja -kokemukseen liittyviä uudistuksia, mm. hytit ja osa ravintoloiden asiakastiloista saavat uuden ilmeen.

Ecker√∂n vuosi 2018 n√§ytt√§√§ t√§h√§n asti 15 %:n kasvua matkustajam√§√§riss√§. Kasvu on syntynyt uudesta aikataulusta, jossa t√§m√§n vuoden alusta on ollut kolme p√§ivitt√§ist√§ l√§ht√∂√§ Helsinki-Tallinna ‚Äďreitin molemmista satamista. Uusi aikataulu my√∂s lyhensi matka-ajan 2 tuntiin 15 minuuttiin. T√§st√§ osin on kiitt√§minen Helsingin L√§nsisataman uutta satama-allasta ja terminaalia, jossa m/s Finlandian k√§√§ntyminen sujuu nyt nopeimmillaan 45 minuutissa! Ecker√∂ Line ilmoittaa omaksi markkinaosuudekseen Helsinki-Tallinna‚Äďliikenteess√§ 19 prosenttia.

M/s Finlandian ravintolapalvelussa Portaat luomuun ‚Äďohjelma on vahvasti mukana. Luomuohjelmassa on kuusi tasoa, joita etenem√§ll√§ keitti√∂t lis√§√§v√§t luomutuotteiden k√§ytt√∂√§. Kuluneen vuoden aikana Ecker√∂ Line on kiloissa mitattuna tuplannut luomulaatuisten tuotteiden k√§yt√∂n ja on t√§m√§n my√∂t√§ p√§√§ssyt luomuohjelman 4. portaalle. Keitti√∂ss√§ k√§ytet√§√§n v√§hint√§√§n seitsem√§√§ ohjelman porrastuotetta luomutuotteina. Lis√§ksi k√§ytet√§√§n muita luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi kaikissa laivan kahviloissa ja ravintoloissa tarjottu suodatinkahvi on luomukahvia ja aamiaispuuro luomukaurapuuroa.

Tallinnan matkailutoimistossa kannetaan huolta suomalaismatkustuksen kehityksestä Tallinnaan. Viron kuuden kuukauden mittainen EU-puheenjohtajuus heinä-joulukuu 2017 aiheutti yleistä kysynnän lisääntymistä muista ilmansuunnista ja samalla mm. hotellien ja eräiden matkailupalveluiden hintojen nousua. Monet palvelutuottajat yhä pitäytyvät puheenjohtajuuskauden jälkeenkin kohonneissa hinnoissa. Tallinnan matkailun markkinointipäällikkö Mall Oja näkee tuon puolivuotiskauden hinnannousun yhdeksi syylliseksi siihen, että etenkin yöpyvien suomalaismatkailijoiden kokonaismäärä on ollut laskussa. Muitakin syitä kuten alkoholijuomien veronkorotus on ollut leikkaamassa ainakin tietyn matkailijasegmentin kulutuskäyttäytymistä. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019

American Exress GBT nimitti HRG-johtaja Nordlundin pohjoismaiseen johtoon 21.11.2018
GBT:n ja HRG:n integraatio etenee

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta