Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


American Exress GBT nimitti HRG-johtaja Nordlundin pohjoismaiseen johtoon 21.11.2018
GBT:n ja HRG:n integraatio etenee

American Express Global Business Travel (GBT) on nimittänyt Christer Nordlundin GBT:n Pohjoismaiden uudeksi Vice Presidentiksi ja General Manageriksi. Nimitys mahdollistaa GBT:n ja Hogg Robinson Groupin (HRG) sujuvan integraation maailman johtavaksi liikematkatoimistoketjuksi.

Christer Nordlund raportoi Jason Geallille, Vice President ja Regional General Manager, Northern Europe. Aiemmin Nordlund oli HRG Euroopan General Manager, jolloin hänen vastuullaan oli HRG:n matkapalvelut kaikkialla Euroopassa. Hän tuli yhtiöön vuonna 1998.

"HRG:llä ja GBT:llä on jo vahva asema Pohjoismaissa. Yritysten integrointi antaa meille mahdollisuuden hyödyntää tätä vahvuutta edelleen sekä mahdollisuuden yhdistää erinomaiset ihmiset ja teknologiat, jotta voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa.", sanoi Christer Nordlund.

"Christer on erittäin kokenut matkailualan johtaja, jolla on erinomaista näyttöä ensiluokkaisen palvelun tuottamisesta. Hänen nimityksensä integroitavien GBT:n ja HRG:n johtoon osoittaa haluamme kasvaa Pohjoismaissa", sanoi Jason Geall

American Express GBT vahvisti myös Christer Nordlundin johtoryhmän, johon kuuluvat: Helene Holmberg uudessa yhdistetyssä roolissaan Director ja Head of Sales, Nordic, Anders Bohlin, uudessa yhdistetyssä roolissaan Director ja Head of Client Management, Nordic ja Kirsi Paakkari Director / General Manager, Finland. Mattias Andersson, joka tähän asti on johtanut HRG:tä Pohjoismaissa, on nimitetty Vice Presidentiksi, Traveller Care, Nordic. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019

American Exress GBT nimitti HRG-johtaja Nordlundin pohjoismaiseen johtoon 21.11.2018
GBT:n ja HRG:n integraatio etenee

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta