Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä

Voimakasta kasvua tavoitteleva Primehotels Oy ja maailman suurin hotelliyhtiö Marriott International tekevät näin suomalaista matkailuhistoriaa. Hotelli ja sen myötä Helsinki pääsee ensimmäistä kertaa Marriottin 110 miljoonan kanta-asiakkaan jakeluverkostoon.

Marriott Internationalin mukaan yhti√∂ on jo pitk√§√§n etsinyt Helsingist√§ kumppanuuskohdetta, jolla olisi vahva oma identiteetti ja kytk√∂s paikalliseen historiaan. ‚ÄĚParempaa kohdetta kuin t√§m√§ entinen vankila, jossa on kaupungin paras palvelu, on vaikea kuvitella‚ÄĚ, Markus Lehnert, Marriott Internationalin Regional Vice President toteaa.

Suomen parhaaksi boutique -hotelliksi valitun Hotel Katajanokan teema ‚ÄĚEscape the Ordinary‚ÄĚ s√§ilyy muutoksessa ennallaan. Hotellin uusi virallinen nimi on Hotel Katajanokka, a Tribute Portfolio Hotel.

Primehotels Oy panostaa l√§hivuosina vahvasti kasvuun. Yhti√∂ll√§ on jo nyt 5 toiminnassa olevaa hotellia Suomessa ja m√§√§r√§ kasvaa l√§hivuosina yli 100 %:lla. ‚ÄĚMeill√§ on pelk√§st√§√§n Helsingin alueella suunnitteilla 5-10 uutta hotellia‚ÄĚ, Primehotelsin toimitusjohtaja Tomi Peitsalo kertoo. ‚ÄĚOlemme jo tehneet esisopimuksen kolmen uuden hotellin liitt√§miseksi Marriott Internationalin eri br√§ndeihin‚ÄĚ.

Kasvu ei kuitenkaan synny yksinomaan uusista kohteista. ‚ÄĚT√§rkeint√§ on hyv√§ ty√∂ntekij√§kokemus.‚ÄĚ Peitsalo linjaa. ‚ÄĚMaailmanmatkaajien rima on todella korkealla. Parasta asiakaskokemusta ei voi tarjota, elleiv√§t ty√∂ntekij√§t ole sitoutuneita ilahduttamaan vieraitamme joka p√§iv√§.‚ÄĚ
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä

Finavian jätti-investointi Helsinki-Vantaalla siirtyy uuteen vaiheeseen 28.11.2018
Terminaali 2:n laajentaminen on osa miljardin euron investointiohjelmaa

Jaana Arvo jatkaa FBTA:n hallituksen puheenjohtajana 25.11.2018
Matkustusturvallisuus yhdistyksen syyskokouksen ammattiohjelman teemana