Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Matka 2019 teema Hidden Treasures esittelee tuntemattomia helmiä 30.11.2018
Messujen uudet kohteet ja vanhat tutut: jo 580 näytteilleasettajaa

Matkamessut 2019 esittelee ensi tammikuussa uusia matkakohteita ja suomalaisille tuttuja suosikkeja. Tapahtuman teema Hidden Treasures esittelee tuntemattomia matkailun helmiä ja kutsuu ajan hengen mukaisesti tutustumaan myös lähimatkailuun ja vastuulliseen matkailuun. Matka 2019 pidetään Helsingissä 16.1.-20.1.2019.

Hidden Treasures ‚Äďteeman kerrotaan kunnioittavan etsiv√§√§, seikkailunjanoista matkailijaa, joka haluaa l√∂yt√§√§ paikkoja ja kokemuksia, joita voidaan kuvailla sanoilla rohkea, innovatiivinen, tuntematon, j√§nnitt√§v√§ ja v√§lill√§ jopa hiukan outo. Matkamessujen teema Hidden Treasures toistuu tapahtuman ohjelmassa ja kannustaakin sek√§ n√§ytteilleasettajia ett√§ tapahtumassa vierailevia perehtym√§√§n alueiden tuntemattomiin helmiin. Messuilla muun muassa Thaimaan Koh Kood, Pohjois-Madagaskar ja Tansania kertovat kohteidensa helmist√§.

Ajan hengen mukaisesti myös kestävä ja vastuullinen matkailu näkyy Matkamessujen ohjelmassa. Ammattilaisille vastuullisuus korostuu muun muassa torstaina europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen ja professori Atte Korholan puheenvuoroissa, joissa pureudutaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin tulevaisuuden matkailun kannalta ja matkailun merkitykseen globaalin kehityksen näkökulmasta. Vastaavasti yleisöpäivissä näkyy kotimaan matkailun vastuullisuus, kun ohjelmassa perehdytään Saaristomeren tilaan ja pohditaan vastuullista matkailua Saimaalla niin, että suomalaisille merkityksellinen järvi pysyy elinvoimaisena jatkossakin.

Matkamessujen uusia kohteita ovat muun muassa Arabiemiraattien Sharjah, Turks- ja Caicossaaret sekä Iran. Vuoden 2019 messuille on tähän mennessä ilmoittautunut 580 näytteilleasettajaa ja 74 kohdetta.

Uusien kohteiden rinnalla Matkamessuilla on joukko suomalaisille vuosien varrella tutuiksi tulleita näytteilleasettajia. Matkamessut on vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa matkailijoiden vuosittaisena tapahtumana. Moni messukävijä tuleekin vuosittain tutustumaan tiettyjen kohteiden uusiin kuulumisiin. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Matka 2019 teema Hidden Treasures esittelee tuntemattomia helmiä 30.11.2018
Messujen uudet kohteet ja vanhat tutut: jo 580 näytteilleasettajaa

Finnair lisää lentoja Moskovaan ja Pietariin maaliskuusta lähtien 29.11.2018
Molempiin kaupunkeihin yksi uusi päivittäinen vuoro

Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä