Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Turkish Airlines avaa reitin Istanbul-Rovaniemi 06.12.2018
Suorat lennot alkavat vuoden päästä 5.12.2019

Suorat lennot Istanbulista Rovaniemelle alkavat noin vuoden kuluttua joulukuussa 2019. Reitti lennetään kolme kertaa viikossa: tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Turkish Airlines on ensimmäinen lentoyhtiö, jonka kyydissä Rovaniemelle voi lentää business-luokassa.

Turkish Airlinesin suorat lennot Istanbulista Rovaniemelle ovat varmistuneet talvikaudelle 2019-2020. Ensimmäinen Turkish Airlinesin lento Istanbulista Rovaniemelle lennetään 5. joulukuuta 2019. Uusi reitti on historiallinen kahdestakin syystä: Se on ensimmäinen suora pitkä lentoyhteys Lappiin ja Rovaniemelle. Se on myös ensimmäinen lentoyhteys, jossa Lappiin voi matkustaa business-luokassa. Rovaniemelle tämä tarkoittaa käytännössä uusien matkailijaryhmien helpompaa tavoittamista, kun eksklusiiviseen matkaan voi jatkossa yhdistää eksklusiiviset lennot.

‚ÄĚTurkish Airlines avaa historiallisen reittiyhteyden Rovaniemelle. Me Finavialla uskomme vahvasti Lapin lentoliikenteen kasvuun, ja uusi yhteys edist√§√§ Suomen ja Lapin saavutettavuutta ja kilpailukyky√§. Yksi osa Lapin 55 miljoonan euron kehitysohjelmaa on juuri Rovaniemen lentoaseman laajennus, joka valmistuu sopivasti joulusesonkiin 2019 ja uuteen Istanbulin yhteyteen‚ÄĚ, Finavian liiketoimintajohtaja Jani Jolkkonen kertoo.

Turkish Airlinesin lentoja Rovaniemelle myydään sekä matkanjärjestäjien paketoimina että yksittäisille matkailijoille. Turkish Airlinesin reittiverkosto on maailmanlaajuisesti kattava. Ensi vuonna avattava reitti yhdistää Rovaniemen 122 maahan ja 304 matkakohteeseen.

‚ÄĚIstanbulin hubin hy√∂dynt√§minen on Rovaniemelle valtava mahdollisuus. Jo kolmen tunnin matkustuss√§teell√§ on tavoitettavissa 80 matkakohdetta‚ÄĚ, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna K√§rkk√§inen sanoo.

‚ÄĚKaukomaista saapuvia asiakkaita houkuttelee Rovaniemell√§ napapiiri ja talvikauden kohokohdat: talviset aktiviteetit ja luonnonilmi√∂t sek√§ perinteiset suosikit Joulupukki, lumi ja porot. My√∂s paikallinen ruoka ja kulttuuri kiinnostavat heit√§‚ÄĚ, Sanna K√§rkk√§inen jatkaa. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Uusi Original Sokos Hotel Tripla on nyt harjakorkeudessa 06.12.2018
Pasilaan 430 huonetta ja 13 kokoustilaa 2020 alkuvuodesta

Turkish Airlines avaa reitin Istanbul-Rovaniemi 06.12.2018
Suorat lennot alkavat vuoden päästä 5.12.2019

Finavia ja Telia toivat 5G-robotin Helsinki-Vantaan lentoasemalle 04.12.2018
Telia on avannut 5G-verkon Helsinki-Vantaan lentoasemalla