Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Nimityksiä Finnairissa 29.12.2000

Finnairin organisaatiouudistus etenee.


Yhtiön konsernihallinnossa on nimitetty sähköisen verkkokaupan yksikön johtajaksi Tom Källström, strategia- ja yrityssuunnittelusta vastaavaksi apulaisjohtajaksi Lasse Fredén ja konsernin liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi apulaisjohtajaksi Antti Mattila.

Finnairin talous- ja rahoitusfunktiossa on nimitetty treasurystä ja sisäisestä pankista vastaavaksi apulaisjohtajaksi Mika Stirkkinen ja lentokonetradingistä vastaavaksi apulaisjohtajaksi Colin Molloy.

Finnairin reittiliiketoimintayksikön alliansseista ja kansainvälisistä suhteista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Maunu von Lueders, henkilöstöstä ja hallinnosta vastaavaksi apulaisjohtajaksi Tomi Laitinen, talouden ohjauksesta ja suunnittelusta vastaavaksi Business Controlleriksi Ari Lehmonen sekä reittituotoista ja matkustajatilityksestä vastaavaksi apulaisjohtajaksi Markku Artti.

Johtaja Petteri Kostermaan uusi vastuualue on reittistrategiat ja liikenteensuunnittelu. Petri Schaaf on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan asiakkuus- ja jakelustrategiat sekä Finnair Plus -osasto, Sakari Romu apulaisjohtajaksi vastuualueenaan markkinointiviestintä, hinnoittelu sekä Yield Management. Matti Alanne on nimitetty markkinoinnin automaatiosta vastaavaksi päälliköksi. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Norjan Lakselv Finnairin kesäuutuus 01.03.2001

Lentoliikenteen kesäkausi käynnistyy kuluvan maaliskuun 25. päivänä.


Kari Koli siirtyy uusiin tehtäviin 28.02.2001

Ekonomi Kari Koli, 55, on nimitetty 1.4.2001 alkaen Finnairin reittiliikenteen Allianssit ja kansainväliset suhteet -osaston johtajaksi.


Finnair vuokraa Boeing 757 -koneen Condorilta 16.02.2001

Lomalentojen B-757 -koneisiin tehdään sisustus- ja avioniikka-asennuksia.