Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Scandic avaa Helsingin hotellejaan ja ravintoloitaan

Posted on 5.6.20205.6.2020 by Eero Havia

Scandic avaa asteittain hotellejaan ja ravintoloitaan Helsingissä. Tällä hetkellä 5. kesäkuuta tilanteessa avoinna olevat hotellit ovat Scandic Simonkenttä, kesäkuun alussa avattu Scandic Park Helsinki, Scandic Meilahti ja lentokentän yhteydessä oleva Scandic Helsinki Airport.
Kansainvälisistä hotelleista on avoinna Holiday Inn Helsinki – Expo.

Myös ovet Scandic-hotellien ravintoloihin ja terasseille lkavat avautua reilun kahden kuukauden sulun jälkeen.
”Saamme jälleen palvella vieraitamme sekä paikallisia asiakkaitamme useammassa hotellissa ja ravintolassa.”, kertoo Scandicin aluejohtaja Christer Skjäl. ”Toivomme myös, että kotimaiset lomailijat löytävät useat pääkaupunkiseudun helmet kesämatkoillaan.”

Ravintola Más tarjoaa uutta kesäkaudelle – siiderit tapasten kanssa ja tapas take away -boxi

Ravintola Más avaa ovensa Kampissa Scandic Simonkenttä -hotellin yhteydessä illalliskattaukseen torstaina 4.6. ja on avoinna tiistaista lauantaihin klo 18.00-22.30. Suosikkitapasten rinnalle on tälle kesälle tarjolla siidereitä Espanjan Baskimaalta. Keittiöpäällikkö Ali Suviala on yhdistänyt espanjanlaiset siiderit Másin espanjalaisen keittiön herkkuihin. Tapas take away -boxi on helppo noutaa nautittavaksi vaikka piknikille tai herkutella kotona.

Kuusi Palaa palaa jälleen – terassi avautuu entistä suurempana

Hotelli Marskissa ravintola Kuusi Palaa ja terassi avautuu tiistaina 9.6. ja on avoinna tiistaista lauantaihin klo 17.00-23.00

Ravintolan listalla on suomalaisia ja skandinaavisia perinteitä muokattuna tähän päivään ja kansainvälisiä klassikoita Kuusi Palaa -tavalla.
”Meidän ruoka on leikkiä suomalaisuudella siten kuin me sen näemme.”, kertoo keittiöpäällikkö Sami Lyly.

Myös Scandic Helsinki Airport sekä Scandic Meilahden ravintolat ovat avoinna lounas- ja illallisaikaan. Scandic Meilahden -ravintola avautuu illallisille 8.6. 

Hotelliaamiaista jälleen pitkän kaavan mukaan

”Aamiaistarjonnassamme on tällä hetkellä väliaikaisia muutoksia. Tarjoamme aamiaisen buffetin sijaan osin pöytiin katetuilla ja osin noutopisteistävalmiiksi annostelluilla tai yksittäispakatuilla tuotteilla noudettavilla tuotteilla”, kertoo Skjäl. ”Jos vieraamme haluaa syödä aamiaisen mieluummin huoneessaan, niin hän voi tilata etukäteen take away -vaihtoehdon.”

Turvalliset puitteet kokouksille

Myös kokousvieraamme ovat palanneet ja muutamia pienimuotoisia kokouksia on järjestetty hotelleissamme. Kokoustilamme joustavat erilaisiin tarpeisiin ja kokousvieraiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota
esimerkiksi kokoustiloissa pöydät ja tuolit on sijoitettu riittävälle etäisyydelle varmistaaksemme turvavälit ja kokoustarjoilut voi nauttia samassa tilassa.

Scandic hotelleissa ja ravintoloissa hygienia ja siisteys ovat aina tärkeitä. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja
suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat ohjeistukset.
Huolehdimme turvaetäisyyksistä vähentämällä asiakaspaikkoja, ottamalla käyttöön lisätiloja ja muistuttamalla vieraitamme turvavälistä sekä huolehtimalla,
ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä

Uusimmat artikkelit

  • Ehdokkaiden asettaminen 2025 Finnish Travel Galan palkintokategorioihin on alkanut 10.5.2025
  • Saariston Rengastie avautuu – kausi pidempi kuin koskaan 9.5.2025
  • Helsinkiin odotetaan vilkasta matkailukesää 8.5.2025
  • Tampere-Pirkkalan lentoasemalla suuronnettomuusharjoitus 7.5.2025 7.5.2025
  • Finnlinesin tuloskatsaus tammi–maaliskuu 2025: ”Melko hyvä” 6.5.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus