Chef Pascal Jalhaij’n kulinaarinen jakso alkaa
Joulukuun ensimmäisestä päivästä 2007 tulevan huhtikuun 2008 alkuun KLM:n World Business Classissa on tarjolla monille hieman harvinaisempia tarjoomuksia: hollantilaisia viinejä.
Apostelhoeve ja Kleine Schorre ovat jopa tuotetut Hollannissa, mutta tarjolla on myös hollantilaisten viinin valmistajien Argentiinassa, Espanjassa, Portugalissa ja Ranskassa tuottamia viinejä.
KLM:n World Business Classin ruokalista on samalla ajalla amsterdamilaisen, 2:n Michelin tähden huippuravintola Vermeerin chefin, Pascal Jalhaij’n laatima ranskalaisiin ja välimerellisiin sävyihin.
”Yhdistelemällä erilaisia makuja haluan luoda matkustajille uusia elämyksiä, jotka kiihottavat sekä nenän että suun aisteja”, sanoo Pascal Jalhaij. Yrtit ja mausteet syrjäyttävät hänen keittotaiteessaan pitkälti suolan ja pippurin.
”Een rijke gastronomische mozaiek.”
(EH)