Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Viking Linella espanjalaiset ruoka- ja viiniviikot

Posted on 10.2.20097.1.2019 by Eero Havia

Kastilia ja Leónin alueen kulinarismi laivoille

Maalis-huhtikuussa Viking Line kutsuu Turun, Helsingin ja Tukholman väliä liikennöivillä laivoilla sekä Cinderellalla matkustavat espanjalaisten herkkujen ääreen.

Tarkemmin sanottuna tarjolla on makupaloja Kastilian ja Leónin alueen (esp. Castilla y León) ruokakulttuurista Luoteis-Espanjasta, Madridista pohjoiseen.

Laivojen listoilla on paljon hienoja liharuokia sekä erilaisia tapaksia, mm. ilmakuivattua bellota- eli ”pata negra” Iberico -kinkkua. Kokonaisena paistettu pikkupossu, ”cochinillo” on toinen erikoisuus. Ruokalistat on varustettu ruokalajien kuvilla, jotta valinta helpommin osuisi kohdalleen.

Viking Linen Espanjan teemamenusta vastaa Vikingin omien keittiömestareiden ohessa Kastilia ja Leónin pääkaupungista Valladolidista kotoisin oleva ravintoloitsija ja keittiömestari Jesús Ramiro.

Tarjolla on luonnollisesti myös Kastilian ja Leónin alueen viinejä: Rueda, Ribera del Duero, Bierzo ja Toro. Viinejä voi myös ostaa mukaan.

Espanjasta on saapunut laivoille myös sommeliereja avustamaan viinivalinnoissa. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aamukahvit

Uusimmat artikkelit

  • Hotel Kämpin laajennusosa on valmis 22.5.2025
  • Turkkilaisen keittiön makujen viikko käynnistyi 21.5.2025
  • Tilastokeskus: Matkailun kokonaiskysyntä Suomessa 16,6 miljardia euroa 21.5.2025
  • Finnair suunnittelee ennätysmäärän Lapin-lentoja ensi talvena 20.5.2025
  • Finnairin matkustamohenkilöstön työehtoihin neuvottelutulos 19.5.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus