Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Lisää ravintolatarjontaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Posted on 4.8.201417.1.2019 by Eero Havia

Kolme uutta palvelupistettä avattu

Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatarjonta on kasvanut kolmella uutuudella. Urban Food Market, Freshly Made ja Helsinki Sausage Co. tarjoavat herkkuja isompaan ja pienempään nälkään.

Ravintolaoperaattori HMSHostin uudet palvelupisteet tuovat Helsinki-Vantaan ravintolatarjontaan entistä enemmän valinnanvaraa.

Tuoreita välipaloja vastajauhetun kahvin kera tarjoaa Urban Food Market, jonka valikoimiin kuuluvat salaatit, täytetyt leivät sekä muut pienet välipalat. Ostokset voit ottaa mukaan tai nauttia paikan päällä. Piste sijaitsee terminaali 1:ssä ennen turvatarkastusta, joten se palvelee myös saattajia ja vastaantulijoita.

Freshly Made tarjoaa nimensä mukaisesti itse tehtyjä, tuoreita välipaloja nopeasti ja vaivattomasti. Myös kahvit saat varmasti tuoreena, sillä sekä Freshly Maden, että Urban Food Marketin baristat valmistavat espressot ja cappucinot itse jauhamistaan pavuista.

Mitä jos aloittaisit matkasi rennosti makkaran ja kylmän oluen merkeissä? Mutkaton Helsinki Sausage Co. tarjoaa laajan valikoiman erikoismakkaroita, hot dogeja ja hampurilaisia tuttavallisessa ilmapiirissä. Valikoimiin kuuluu myös runsas aamiainen.

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • Taksiliitto: Hallituksen lakiesitysluonnos antaa välineitä kuluttajien luottamuksen palauttamiseen 9.6.2025
  • Loviisa ja Malmgård – mainioita retkikohteita 9.6.2025
  • Finnairin lentäjiä koskevissa neuvotteluissa neuvottelutulos 8.6.2025
  • EU:n liikenneministerit sopuun lentomatkustajien oikeuksista 8.6.2025
  • Espanjalaisen ruokakulttuurin päivää vietettiin Helsingissä 7.6.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus