Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Helsingin Stockmannille kolme uutta Royal Ravintolaa

Posted on 17.4.20183.1.2019 by Eero Havia

Ooh La Laa, Comptoir Farouge ja Hanko Sushi Bar

Helsingin Stockmannin katutason ravintolauudistus luo tavaratalolle merkittävän uuden ruokailuelämyksen. Toisiaan täydentävä ravintolakolmikko koostuu libanonilaiset maut Suomeen maahantuoneen Viviane Kallion Comptoir Farouge -mezebaarista, vegeruokamestari Alex Niemisen ideoimasta salaatteihin ja voileipiin erikoistuneesta Ooh La Laa -delistä sekä sushiguru Jesper Björkellin luomasta Hanko Sushin erikoispisteestä Hanko Sushi Barista. Ravintoloita yhdistää korkealaatuiset, paikan päällä nautittavat ja myös helposti mukaan otettavat annokset sekä ydinkeskustan nopeaan tahtiin rytmitetty palvelu.

Huhtikuun 2018 aikana Helsingin tavaratalon katutasoon avautuva ravintolakeskittymä on luotu palvelemaan sekä ostostensa tai työpäivänsä lomassa paikan päällä ruokailevaa asiakasta että annokset mukaan ottavaa kiireistä ruokailijaa. Uusien ravintoloiden tarjonnasta, ilmeestä ja konseptista vastaavat Royal Ravintoloiden ravintoloitsijat Viviane Kallio, Alex Nieminen ja Jesper Björkell. Royal Ravintolat operoi Helsingin tavaratalon kahdeksannessa kerroksessa myös toista Hanko Sushia ja viime keväänä avattua kattoterassi Stockmann Roofia.

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • Espanjalaisen ruokakulttuurin päivää vietettiin Helsingissä 7.6.2025
  • Viking Line konseptoi maailman suurimman sähköisen matkustaja-autolautan 7.6.2025
  • Lentoliikennettä riivaavat lakot horjuttavat suomalaista matkailualaa 6.6.2025
  • Kysyntä talven Alppi-matkoille vahvaa 6.6.2025
  • Da Vinci Genius -näyttely Tallinnan Telliskivessä on upea interaktiivinen elämys 5.6.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus