Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Eckerö Linella tulossa suomalaiset perinneruokaviikot

Posted on 30.9.20112.1.2019 by Eero Havia

Syksyn sadon Suomi-herkkuja

Eckerö Line uusii ’Suomi herkkujen juhlaa’ -teemaviikkonsa 13.10.-16.11.2011.

”Aloitimme viime vuonna Eckerö Linella kotimaisen perinneruoan arvon nostamiseen tähtäävät ’Suomi-herkkujen juhlaa’-teemaviikot. Ne saivat erinomaisen vastaanoton ja palautteen. Tästä syystä juhlistamme suomalaisia herkkuja ja perinneruokia myös tänä syksynä”, kertoo Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi.

Teemaviikkojen ideana on tarjota parhaista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja kauden antimia, luomu- ja lähiruokaa sekä pientuottajien kaloja.

Teemaviikot toteutetaan m/s Nordlandian kaikissa kolmessa ravintolassa. Runsain kattaus on EckeröBuffetin Perinnepöydässä, mutta perinneruoista nautitaan myös Bistrossa ja Caféssa lokakuun 13. päivästä marraskuun 16. päivään. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • LYGG:n emoyhtiö FlyMaas Oy hakeutui konkurssiin 10.5.2025
  • Ehdokkaiden asettaminen 2025 Finnish Travel Galan palkintokategorioihin on alkanut 10.5.2025
  • Saariston Rengastie avautuu – kausi pidempi kuin koskaan 9.5.2025
  • Helsinkiin odotetaan vilkasta matkailukesää 8.5.2025
  • Tampere-Pirkkalan lentoasemalla suuronnettomuusharjoitus 7.5.2025 7.5.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus