Syksyn sadon Suomi-herkkuja
Eckerö Line uusii ’Suomi herkkujen juhlaa’ -teemaviikkonsa 13.10.-16.11.2011.
”Aloitimme viime vuonna Eckerö Linella kotimaisen perinneruoan arvon nostamiseen tähtäävät ’Suomi-herkkujen juhlaa’-teemaviikot. Ne saivat erinomaisen vastaanoton ja palautteen. Tästä syystä juhlistamme suomalaisia herkkuja ja perinneruokia myös tänä syksynä”, kertoo Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi.
Teemaviikkojen ideana on tarjota parhaista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja kauden antimia, luomu- ja lähiruokaa sekä pientuottajien kaloja.
Teemaviikot toteutetaan m/s Nordlandian kaikissa kolmessa ravintolassa. Runsain kattaus on EckeröBuffetin Perinnepöydässä, mutta perinneruoista nautitaan myös Bistrossa ja Caféssa lokakuun 13. päivästä marraskuun 16. päivään. (EH)