Joulupöytä vuorossa seuraavaksi
Eckerö Linen m/s Nordlandialla vietetään Suomi-herkkujen juhlaa -teema-viikkoja 11.10.-14.11.2012. Nyt jo kolmannen kerran koottava herkku-pöytä tarjoaa tänä syksynä myös nostalgisia paloja m/s Nordlandian menneiltä vuosilta.
Teemaviikoilla tarjotaan laivan ravintoloissa parhaista kotimaisista raaka-aineista ja kauden antimista valmistettuja ruokia. Runsain kattaus löytyy EckeröBuffetissa.
”Totta kai suomalaisena laivayhtiönä haluamme edistää suomalaista ruokaperinnettä sekä nostaa kotimaiset ruoat ja raaka-aineet niille kuuluvaan arvoonsa. Keittiömestarimme ovat jälleen loihtineet upean kokonaisuuden Nordlandian rakastetuimmista resepteistä vuosien varrelta sekä uudemmista Suomi-herkuista”, myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi kertoo.
EckeröBuffetin alkupalapöytään on katettu runsaasti kalaherkkuja, kuten savustettua kampelaa, tervasilakoita, siikamoussea ja kaviaarisilakkaa paahdetulla tummalla leivällä.
Pääruokina tarjoillaan perinteisen suomalaisen pitopöydän parhaimmistoa: riistakäristystä, vasikan maksaa, lihapullia lampaanlihasta sekä lämminsavustettua lohta ja paahdettua kananrintaa. Lisukkeina maistuvat omenainen perunagratiini tai uunissa haudutetut juurekset ja gratinoidut ruusukaalit.
Jälkiruokapöydässä valloittavat suomalaiset marjat. Puolukkarahka, mustikkapiirakka vaniljakermalla, tyrnimarjakiisseli ja vaniljajugurtti sekä suklaakakku vadelmakermalla korostavat marjojen hyviä puolia. Pöydästä löytyy myös syksyn hedelmiä ja valikoima juustoja.
EckeröBuffetin hinta on ennakkoon ostettuna 25 euroa. Ruokajuomat, kuten valko- ja punaviini sekä olut hanasta ja kahvi, sisältyvät hintaan.