Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Hilton Helsinki toi suomalaiset superfoodit aamiaispöytään

Posted on 16.2.20183.1.2019 by Eero Havia

Hotellien aamiaisella panostetaan hyvinvointitrendeihin

Superfoodien ja eri ruokavalioiden suosio kasvaa edelleen Suomessa. Hyvinvointitrendit huomioidaan nyt myös hotellin aamiaispöydässä. Hilton Helsinki -hotellit toivat 14.2. alkaen suomalaiset superfoodit osaksi kokonaisvaltaista aamiaista. Ravintorikkaita suomalaisia superfoodeja halutaan tuoda tarjolle myös ulkomaalaisille vieraille.

Hilton Helsinki -hotellien aamiaispöydissä huomioidaan terveellisyys ja tarjolla on runsaasti tuoreita kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja, munaruokia sekä jogurttibaari lisukkeineen. Erilaisten ruokavalioiden tuotteet ovat kaikkien aamiaisvieraiden saatavilla.

”Meillä ei ole erityisruokavalioita vaan erityisiä vieraita. Jokaisella vieraallamme on oma ruokavalionsa ja nyt itselleen sopivia tuotteita on entistä helpompi valita aamiaisellamme”, kertoo Hilton Helsinki Strandin operatiivinen johtaja Jani Jernström.

”Pohjoisen kesyttämättömän ja puhtaan luonnon vetovoima houkuttelee Suomeen vuosittain yhä enemmän matkailijoita. Puhtaat ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet tuovat luontoelämyksen myös aamiaispöytään ja pohjoisen maut osaksi vieraidemme hotellielämystä”, Jernström korostaa.

”Tarkoituksemme on tarjota hyvät ja monipuoliset eväät päivään. Haluamme uuden aamiaisemme tuovan vieraillemme pohjoisia supervoimia”, kertoo Jernström.

Uuteen aamiaispöytään katetaan muun muassa kuorittuja hampunsiemeniä, kotimaisista marjoista valmistettuja tehojauheita, väinönputki- ja ruusunjuuriyrttieliksiirejä, gluteiinittomina kuituhiutaleita, kauratyynyjä, näkkileipää ja minttuvohveleita.

Uudet herkut katetaan erilliselle aamiaisasemalle, josta löytyy myös valikoima muun muassa vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja. Vegaanisia vaihtoehtoja löytyy myös runsaasti esimerkiksi hummusta, paprikaseitania, savuseitanleiketta, vegaanijuustoa, kurpitsansiemenvoita, omenabanaanipyrettä, kaurajuomia ja -jugurttia.

Uudistunut aamiainen on tarjolla 14.2. alkaen kaikissa Hilton Helsinki -hotelleissa: Hilton Helsinki Strandissa, Hilton Helsinki Kalastajatorpalla sekä Hilton Helsinki Airportissa.

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • Saariston Rengastie avautuu – kausi pidempi kuin koskaan 9.5.2025
  • Helsinkiin odotetaan vilkasta matkailukesää 8.5.2025
  • Tampere-Pirkkalan lentoasemalla suuronnettomuusharjoitus 7.5.2025 7.5.2025
  • Finnlinesin tuloskatsaus tammi–maaliskuu 2025: ”Melko hyvä” 6.5.2025
  • Tammisaaren nykytaiteen museo Chappen kesänäyttelyt 9.5.-7.9.2025 6.5.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus