Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Hollantilaisia viinejä KLM:n World Business Classissa

Posted on 29.11.20074.1.2019 by Eero Havia

Chef Pascal Jalhaij’n kulinaarinen jakso alkaa

Joulukuun ensimmäisestä päivästä 2007 tulevan huhtikuun 2008 alkuun KLM:n World Business Classissa on tarjolla monille hieman harvinaisempia tarjoomuksia: hollantilaisia viinejä.

Apostelhoeve ja Kleine Schorre ovat jopa tuotetut Hollannissa, mutta tarjolla on myös hollantilaisten viinin valmistajien Argentiinassa, Espanjassa, Portugalissa ja Ranskassa tuottamia viinejä.

KLM:n World Business Classin ruokalista on samalla ajalla amsterdamilaisen, 2:n Michelin tähden huippuravintola Vermeerin chefin, Pascal Jalhaij’n laatima ranskalaisiin ja välimerellisiin sävyihin.

”Yhdistelemällä erilaisia makuja haluan luoda matkustajille uusia elämyksiä, jotka kiihottavat sekä nenän että suun aisteja”, sanoo Pascal Jalhaij. Yrtit ja mausteet syrjäyttävät hänen keittotaiteessaan pitkälti suolan ja pippurin.

”Een rijke gastronomische mozaiek.”

(EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • IAU:n työnseisaukset uhkaavat lentoliikennettä 2., 4. ja 7. heinäkuuta 2025 23.6.2025
  • SAP Finland: Inspiroiva tekoäly & compliance -aamiaistilaisuuden teema 23.6.2025
  • Vietnam Airlines avaa suoran reitin Kööpenhaminasta Vietnamiin 23.6.2025
  • Hauskaa ja turvallista juhannusta 19.6.2025
  • Rovaniemelle uusi suora lentoyhteys Belfastista 19.6.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus