Helsingissä Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmaan, vanhaan Rakennusmestareiden taloon aukeaa tänään tiistaina 31.5. Hotel Mestari ja Latin Bistro & Bar Maestro 51. Rakennuksen arvokas ja tarinarikas historia seuraa 237 laadukkaaseen hotellihuoneeseen, joiden lisäksi Hotel Mestari takaa kattavat ravintola- ja tapahtumapalvelut.
Mestarissa arvostetaan kädentaitoja, mikä näkyy muun muassa hotellin rouheassa designissa ja tuotevalikoimassa. Myös Mestarien korttelista eli hotellin liiketiloista löytyvät kumppanit on valittu tämä mielessä pitäen.
“Tahdomme tuoda esille eri alojen osaajien ammattitaitoa ja intohimoa. Oman henkilökuntamme lisäksi yhteistyökumppaneidemme valtava osaaminen näkyy ympäri hotellia. Kivijalastamme löytyy niin barista- kuin kauneushoitolayrittäjää ja hotellistamme löytyy muun muassa suomalaista Sugar Daddies -hunajaa sekä Robert Paulig Roasteryn paahtajan ja laadunvarmistajan Krister Kaattarin Mestarille suunnittelemaa kahvia”, kertoo Hotel Mestarin hotellinjohtaja Nora Hasan.
Hotel Mestarin makuelämyksistä huolehtiva Latin Bistro & Bar Maestro 51 yhdistelee pohjolan tinkimättömyyttä etelän rohkeuteen ja intohimoon. Menu on saanut inspiraationsa latinalaisesta ruokakulttuurista sekä kokeilunhalun ja nautiskelun yhdistämisestä. Ravintolassa tarjoillaan illallisen lisäksi lounasta kolmella eri aikalupauksella sekä tietenkin hotelliaamiaista. Ravintolan yhteydessä toimii myös kahvila Maisu Bread & Sparks.