Scandic panostaa ruokaan ja juomaan
Scandic Hotels jatkaa yhteistyötään maailmankuulun kokin Jamie Oliverin kanssa. Scandic esittelee nyt upean kesämenun ja entistäkin hauskemman lasten ruokalistan. Uudet menut tulevat käyttöön 156 pohjoismaisessa hotellissa 24. kesäkuuta alkaen. Yhteistyö on osa Scandicin panostusta ruokaan ja juomaan.
”Scandicin tapa huolehtia vieraistaan tekee minuun vaikutuksen. Siksi olen ylpeä voidessani esitellä uudet kesäiset maut ja lasten ruokalistan yhdessä Scandicin kanssa. Toivon, että ne ovat aikuisten ja lasten mieleen. Scandicin upeiden ihmisten kanssa on aina yhtä mukavaa ja inspiroivaa kehittää uusia ruoka-aterioita”, Jamie Oliver sanoo.
Scandicin ja Jamie Oliverin innovatiivinen yhteistyö alkoi vuonna 2009, jonka myötä Scandicin vieraat ovat saaneet nauttia laadukkaista ja kauden raaka-aineisiin perustuvista ruokaelämyksistä. Jamie ja Scandicin ravintolavastaavat henkilöt ovat laatineet yhdessä Scandicin jännittävän lasten menun, inspiroivia kausipainotteisia menuja, energiaa antavia tarjoiluja kokoustauoille sekä kokousvieraiden lounasruokia. Nyt ovat vuorossa kesämenu sekä uudistettu lasten ruokalista.
”Onnistunut yhteistyömme Jamie Oliverin kanssa on nostanut Scandicin ruoka- ja juomatarjonnan aivan uudelle tasolle. Jamien kanssa työskentely on ollut todella hauskaa ja innostavaa”, kertoo Ulrika Garbrant, Scandicin Vice President Food & Beverage.
Scandic panostaa ruoka- ja juomatarjontaansa hotellivierailun kokonaisuuden parantamiseksi. Ruoka ja juoma ovat tärkeitä ja kehittyviä alueita, joissa Scandic näkee suuria kasvumahdollisuuksia. Tavoitteena on parantaa vieraiden hotellikokemusta, kehittää uusia ravintolakonsepteja ja houkutella samalla uusia asiakasryhmiä.