Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Kansainvälinen Two Tigers -ravintola avasi Helsinki-Vantaalla

Posted on 10.11.201421.1.2019 by Eero Havia

Tuoretta sushia, nuudelikeittoja ja muita aasialaisherkkuja

Helsinki-Vantaan lentoasemalla avattu Two Tigers Sushi and Noodles -ravintola on ollut erityisesti aasialaismatkustajien mieleen. Aasiasta on kotoisin myös puolet ravintolan henkilökunnasta.

Portin 33 kupeessa, non-schengen-alueella, nautitaan tuoreista susheista, herkullisista nuudelikeitoista ja tuoksuvasta currysta. Pienempi nälkä selätetään tempuralla tai muilla tarkoin valituilla snackseilla. Palan painikkeeksi siemaillaan vihreää teetä, sakea tai vaikka viiniä.

Two Tigers Sushi and Noodles on tänäkin iltapäivänä täynnä aasialaisen ruoan ystäviä. Itämaisen levollista, puumateriaalein sisustettua ravintolaa on vaikea ohittaa: herkulliset tuoksut kantautuvat aina non-schengen-alueen toiseen päätyyn saakka.

”Haluamme tarjota asiakkaille autenttisen, nopean ja laadukkaan elämyksen matkustamisen lomassa. Kentältä ei ole tähän saakka saanut tuoretta sushia, ja myös nuudelikeittoja on kyselty. Ravintolalle on siis ollut valmis tilaus”, HMSHost Finlandin Operations Manager Juha Räsänen kertoo.

HMSHostin toinen samanniminen ravintola sijaitsee Balilla.

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aamukahvit

Uusimmat artikkelit

  • Finnair peruu noin 110 lentoa IAU:n työtaistelutoimien takia 19. toukokuuta 18.5.2025
  • Matka 2026 messuja valmistellaan jo 17.5.2025
  • IAU:n lakko vaikeuttaa taas tuhansien lentomatkoja – koko matkailualan klusteri kärsii tilanteesta 16.5.2025
  • Qatar Airways julkisti historiallisen diilin: hankkii jopa 210 Boeing-laajarunkokonetta 15.5.2025
  • Uumen Hotels tuo budjettimajoituskapasiteettia Tampereen Finlaysonin alueelle 14.5.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus