Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Pohjoisafrikkalaisia makuja KLM:n kaukolennoilla

Posted on 1.9.20085.1.2019 by Eero Havia

Michelin-kokki Mohammed El Harouchi laadun takana

KLM Royal Dutch Airlines tarjoaa World Business Class -matkustajilleen kolmen kuukauden ajan pohjoisen Afrikan makuelämyksiä. Niistä vastaa nuori huippukokki Mohammed El Harouchi. Hän toimii Michelin-tähdellä palkitun Solo-ravintolan keittiömestarina Etelä-Hollannin Gorinchemissa. Vuonna 2006 El Harouchi valittiin vuoden lupaavaksi kyvyksi ja jo marraskuussa 2007 hän sai ensimäisen Michelin-tähtensä.

KLM:n kaukolentojen bisnesluokassa on tarjolla kolme pääruokavaihtoehtoa. Joko marinoitua kananpoikaa maustekastikkeessa kera saframiriisin, paahtokurpitsan, kuivattujen luumujen ja kevätsipuleiden tai lammasta ”ras el hanout” Pohjois-Afrikan yrteillä ja mausteilla ryyditettynä.

Kalavaihtoehto on turskaa tryffelikastikkeessa sekasienten ja sellerimuhennoksen kera. Turskafiléellä on Marine Stewardship Councilin (MSC) ekokalastuksen sertifikaatti. KLM on valinnut turskan ensimmäiseksi hankkeekseen kohti ekologista, kestävän kehityksen cateringia.

Mohammed El Harouchin suunnittelemat ateriat ovat tarjolla Schipolista lähtevien kaukolentojen bisnesluokassa marraskuun 2008 loppuun asti. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aamukahvit

Uusimmat artikkelit

  • Lahden museot on Vuoden museo 2025 23.5.2025
  • Hotel Kämpin laajennusosa on valmis 22.5.2025
  • Turkkilaisen keittiön makujen viikko käynnistyi 21.5.2025
  • Tilastokeskus: Matkailun kokonaiskysyntä Suomessa 16,6 miljardia euroa 21.5.2025
  • Finnair suunnittelee ennätysmäärän Lapin-lentoja ensi talvena 20.5.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus