Pure Nordic Tastes -menu Viking Linen à la carte -ravintoloissa
Syksyllä Pohjolan oma ruokatarjonta on raikkaimmillaan. Tänä syksynä Viking Linen laivojen keittiömestarit suuntasivatkin kansainvälisten makumatkojen sijaan hakemaan inspiraatiota pohjoisen puhtaista mauista.
Näistä raaka-aineista Punaisten laivojen omat huippukokit loivat asiakkailleen upean Pure Nordic Tastes -menun, joka on tarjolla laivoilla loka-marraskuussa.
Matka Viking Linella on samalla myös makumatka. Viking Linen kokeneet kokit Harry Ahlskog (keittiömestari, M/S Cinderella), Johan Sandberg (keittiömestari, M/S Gabriella) sekä Jonas Sandberg (kokki, M/S Viking Grace) saivat tehtäväkseen kehittää ruokalistan napapiirin pohjoispuolen parhaista raaka-aineista. Pohjoismaiden upea luonto on raikkaiden ja selkeiden makujen lähde: raaka-aineet saavat kasvaa puhtaassa, usein koskemattomassakin luonnossa.
”On hienoa, että pääsimme suunnittelemaan menun näin upeista raaka-aineista. Lähiruoka on lähellä sydäntäni ja oma suosikkiraaka-aineeni keittiössä on juuri nyt kuha, erityisesti omasta rannasta pyydettynä”, kertoo M/S Gabriellan keittiömestari Johan Sandberg.
Tämä ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu Pure Nordic Tastes -menu on tarjolla Viking Linen à la carte -ravintoloissa 1.10.-30.11.2014, ei kuitenkaan M/S Viking XPRS:llä. Lisäksi parhaita paloja teemasta on saatavilla myös buffetravintoloiden valikoimissa. Luvassa on mm. Barentsinmeren kuningasrapua, Lofoottien riimisuolattua turskaa, hirvitournedosta katajanmarjaliemessä sekä tyrnipannacottaa.