Helsinkiläisravintola vaalii kotimaisen uuden perunan asiaa
Ravintola Königissä Helsingin Mikonkadulla saa taas heti juhannuksen jälkeen eli 24. kesäkuuta alkaen suomalaista sesonkiherkkua, uutta perunaa. Sitä on tarjolla herkullisten lisukkeiden, sillin, siian ja kanttarellien keralla. Kaikkien annosten kanssa tarjoillaan lisäksi kirnuvoita ja kolmen suolan valikoima: tattisuolaa, yrttisuolaa ja gourmet-suolaa.
Ravintola König on ottanut kunnianhimoisen tehtävän kotimaisen uuden perunan perinteen vaalijana ja puolestapuhujana. Königin hienon keltamaltoinen siikliperuna tulee pyhämaalaiselta sukutilalta, jossa se nostetaan ja jo seuraavana aamuna se on tuoreeltaan Helsingissä ja valmiina tarjolle.
Kotimaista uutta perunaa, etenkin siikliä, kannattaa todella odottaa! Tulevaa nautintoa ei pidä malttamattomasti pilata kaukaa ulkomailta tuoduilla ”uuden sadon” perunoilla! (EH)