Nautittavana seitsemän ruokalajin illallinen ja viini kullekin ruokalajille
Silja Serenaden ja myös lokakuun puolivälissä telakalta palaavan Silja Symphonyn Bon Vivant -ravintoloiden syksyn Menu Signature on G.W. Sundmans -ravintolan keittiöpäällikön Matti Jämsenin käsialaa.
Jämsen on menestynyt mm. gastronomian Bocuse d’Or -maailmanmestaruuskilpailuissa. Silja Line tukeekin Menu Signature -toiminnallaan Jämsenin uutta yritystä vallata tuo joka toinen vuosi järjestettävä huippukokkien maailmanmittelö.
”Yksinkertaisuus ja pohjoismaisuus ovat Siljan syksyisen Menu Signaturen ydin. Menun pääraaka-aineet ovat vihanneksia, juureksia, kalaa, äyriäisiä, kateenkorvaa, lihaa ja marjoja. Valitsen aina suomalaiset raaka-aineet, kun se on mahdollsista”, sanoo Jämsen.
Alusten Bon Vivant -ravintoloissa tarjottavan seitsemän ruokalajin menu sisältää valikoidut viinit kullekin ruokalajille. Menu Signaturen nauttiminen on laadukkaan, gourmet’n ystävän valinta, joka sopii laivamatkan kohokohdaksi ja vaikkapa merkkipäivää juhlistamaan. Nautiskeluun on syytä varata ainakin kolme tuntia aikaa.
Silja Serenadella Menu Signature on jo saatavilla ja tarjoillaan aina 8. tammikuuta 2015 saakka ja Symphonylla 16. lokakuuta alkaen, kun laiva uudistuneena tulee Naantalin telakalta, samaan 8. tammikuuta 2015 saakka.
Menun hinta on viineineen 139,-euroa. Ennakkoon ostettuna, mikä on ehdottomasti suositeltavaa, ja Club One -jäsenille 125,- euroa/henkilö.
(EH)