Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Tallink Silja kehittää laivojen vegaaniruokia

Posted on 14.3.201727.12.2018 by Eero Havia

Yhteistyössä asiakkaiden ja somevaikuttajien kanssa

Tallink Silja ja vaikuttajamarkkinoinnin yhteisö PING Helsinki aloittavat vegaanisten ja kasvisruokien kehitysprojektin, joka yhdistää sosiaalisen median ruokavaikuttajat ja Tallink Siljan asiakkaat uudenlaisella tavalla.

”Haluamme Tallink Siljalla vastata paremmin vegaani- ja kasvisruokailijoiden tarpeisiin ja heittäytyä haasteeseen mukaan yhdessä PING Helsingin ja somevaikuttajien kanssa. Tulevasta kesästä lähtien hellimme kasvissyöjiä, mutta teemme kyseisiä ruokia koko matkustajakirjoa silmällä pitäen. Toivomme, että niin vegaaniset kuin kasvisruokammekin kiinnostavat tasapuolisesti kaikkia matkustajia”, kertoo Tallink Siljan ravintolatoimesta vastaava Matti Jämsén.

”Tässä projektissa keskeistä on asiakkaiden ja vegaaniruokailijoiden kuunteleminen ja aitoon palautteeseen perustuva kehitystyö ravintoloissamme. Koko ravintolahenkilökuntamme on projektiin todella sitoutunut”, Jämsén kertoo.

Mukana kehitystyössä ovat porkkala-ilmiön luoneet Paju Purovuo ja Minni Väärä vegaanitubekanava PS Olen vegaanista, veteraanivegaani, Vegekauppa -ketjun perustaja ja Chocochili -ruokablogin kirjoittaja Elina Innanen sekä yhteiskunnallinen bloggaajaa ja ruokavaikuttaja Emmi Nuorgam.

”Juuri julkaistun lukijatutkimuksen mukaan tubettajat ja bloggaajat ovat erittäin merkittävässä roolissa, kun tarkastellaan heidän seuraajiensa ostokäyttäytymistä. He tuntevat yleisönsä hyvin ja ovat oman alansa kokemusasiantuntijoita. Tallink Siljan intresseissä on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin myös tulevaisuudessa, joten siksi otimme somevaikuttajat mukaan jo tuotekehitystyöhön”, pohtii PING Helsingin toimitusjohtaja Aku Varamäki.

Vegaanisten ja kasvisruokien kehitysprojekti jatkaa Tallink Siljan vastuullista toimintaa niin ympäristön, eettisen toimintatavan kuin sosiaalisen vastuun näkökulmasta.

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • IAU jatkaa työtaistelutoimiaan – vaikutuksia Finnairin lentoihin 16. ja 19.5.2025 14.5.2025
  • ”Alkoholiveron kiristäminen kasvattaa alkoholin matkustajatuontia” 13.5.2025
  • Koli ja Pielisen Karjala ovat nyt ”Myyttinen Suomi” 12.5.2025
  • Taitaja2025-tapahtuma järjestettiin Turussa 5.−8.5.2025 – mukana matkailuala 11.5.2025
  • LYGG:n emoyhtiö FlyMaas Oy hakeutui konkurssiin 10.5.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus