Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Viking Line julkisti vuosien 2016-17 laivan viinit

Posted on 4.2.20162.1.2019 by Eero Havia

Varustamo myy aluksillaan yli 3 miljoonaa litraa viinejä vuodessa

Viking Line on julkistanut uudet laivan viinit vuosille 2016-17. Joka toinen vuosi valitaan neljässä kategoriassa uudet laivan viinit: valko- ja punaviini sekä kuohuviini ja samppanja.

Viking Linestä kerrotaan, että laivan viinien valinnassa kiinnitetään huomiota erityisesti hinta-laatusuhteeseen.

Nyt uudeksi valkoviiniksi valittiin monikäyttöinen Freeclimber Riesling Moselin laaksosta. Vuosien 2016-17 punaviini on Ecocert -sertifioitu Gérard Bertrandin Réserve Spéciale Cabernet-Merlot Ranskasta.

Kuohuviini on italialaisen Pizzolon perheen viinitilan Belvino Durello Lessini. Tälle raikkaalle kuohuvalle on helppo ennustaa hyvää menekkiä, joka varmasti vain kasvaa kesää ja säiden lämpenemistä kohden.

Pilkkuna i:n päällä on laivan samppanja, Charles Heidsieckin Brut Réserve, jolla herkkusuut voivat mennä vaikka läpi koko aterian.

Laivan viinit toimivat ammattilaisten ennalta hyvin valittuina ja järkevän hinta-laatusuhteen tuotteina myös niille Viking Linen matkustajille, jotka eivät itse ole erityisen vihkiytyneitä viinien valintaan – niin aterialla laivojen ravintoloissa kuin tuliaisten hankinnassa. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • Finnairin lentäjiä koskevissa neuvotteluissa neuvottelutulos 8.6.2025
  • EU:n liikenneministerit sopuun lentomatkustajien oikeuksista 8.6.2025
  • Espanjalaisen ruokakulttuurin päivää vietettiin Helsingissä 7.6.2025
  • Viking Line konseptoi maailman suurimman sähköisen matkustaja-autolautan 7.6.2025
  • Lentoliikennettä riivaavat lakot horjuttavat suomalaista matkailualaa 6.6.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus