Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Viking Line tarjoilee jälleen Leif Mannerströmin joulupöydän

Posted on 4.12.20142.1.2019 by Eero Havia

Ruotsin malliin viritettyjä jouluherkkuja Tapanin päivään asti

Vikin Line tarjoaa jälleen varaslähdön jouluun göteborgilaisen keittiötaituri Leif Mannerströmin jouluherkkujen myötä.

Michelin-tähdellä palkittu, Ruotsissa erittäin suosittu, huippukokki Leif Mannerström on laatinut Viking Linelle joulupöydän, joka on tarjolla 26.12.2014 asti kaikilla Punaisilla laivoilla. Perinteisten jouluruokien lisäksi tiedossa on ruotsalaisia erityisherkkuja sekä uusia makuelämyksiä.

”Mannerström on palkittu göteborgilainen huippukokki ja hänen joulupöytänsä on edellisinä vuosina hurmannut matkustajamme M/S Cinderellalla sekä viime vuonna myös M/S Rosellalla. Nyt meillä on suuri kunnia tarjota näitä herkkuja laajemmin laivoillamme”, kertoo Viking Linen tiedotuspäällikkö Christa Grönlund.

Mannerströmin joulupöytään kuuluu sillien, lohen, lipeäkalan ja leikkeleiden, lihapullien, makkaroiden ja kinkun ja laatikoiden lisäksi mm. hänen oma vahva sinappinsa, halukkaille valikoidut makedonialaiset nimikkoviinit sekä sitrushedelmillä maustettu erikoissnapsi – ja tietenkin jälkiruokapöytä.

Mannerströmin joulupöytä kannattaa varata jo matkavarauksen yhteydessä ennakkoon – silloin säästää hieman myös hinnassa.

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • EU:n liikenneministerit sopuun lentomatkustajien oikeuksista 8.6.2025
  • Espanjalaisen ruokakulttuurin päivää vietettiin Helsingissä 7.6.2025
  • Viking Line konseptoi maailman suurimman sähköisen matkustaja-autolautan 7.6.2025
  • Lentoliikennettä riivaavat lakot horjuttavat suomalaista matkailualaa 6.6.2025
  • Kysyntä talven Alppi-matkoille vahvaa 6.6.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus