Huippukokki Leif Mannerströmin ruotsalaiset jouluherkut tarjolla
Viking Line tarjoaa tänä vuonna ruotsalaisen huippukokki Leif Mannerströmin jouluherkkuja Cinderellalla ja Rosellalla. Joulupöytä on katettu Cinderellan buffetravintolassa 14.-26.12.2013, jolloin laiva vierailee Helsingissä.
Mannerströmin joulupöytä lanseerattiin viime vuonna Ruotsissa Cinderellalla, ja asiakaspalautteet olivat hyvin myönteisiä. Tänä vuonna suomalaisilla matkustajilla on mahdollisuus maistella herkullisen joulupöydän antimia, jotka pohjautuvat tarkkaan mietittyihin resepteihin ja parhaisiin raaka-aineisiin.
Tarkkaan mietittyjä ruokaohjeita
Mannerström on yhdessä Viking Linen kokkien ja keittiömestareiden kanssa käynyt yksityiskohtaisesti läpi jokaisen reseptin. Periaatteena on ollut hyvän ruokaperinteen kunnioittaminen ja jokaisen ruokalajin valmistaminen huolellisesti. Esimerkiksi Mannerströmin janssoninkiusaus sisältää savustettua kaviaaria ja Grebbestads-anjovista. Ruskeisiin papuihin lisätään omenamehua, jotta maku olisi paras mahdollinen. Punakaali saa seurakseen ankanrasvaa, joka antaa sille täysin oman luonteen. Lisäksi erikoisuutena on turskasta tehdyt kalapullat, joita tarjoillaan Sandefjords-voikastikkeen kera. Kastike sisältää myös turskan mätiä. Rosolliin Mannerström viimeistelee sinapilla.