Kuvassa Kalastajatorpan keittiöpäällikkö Reijo Junkkari esittelee Pyöreän Salin joululounaspöytää
Helsingin Munkkiniemessa Hilton Kalastajatorpalla katettiin Pyöreän Salin perinteinen joululounaspöytä tänä vuonna ensimmäisen kerran tiistaina 10. joulukuuta. Sama toistuu lounaalla aina 21. joulukuuta saakka, mukaan lukien lauantait 14. ja 21. joulukuuta. Joulukuun 22- 26. päivinä hotelli ja sen ravintolat ovat suljettuina joulutauolla.
Torpan Pyöreän Salin joululounaspöytä notkuu perinteisiä suomalaisia herkkuja: mätiä, graavilohta, sillejä, laatikoita, kinkkua ja paljon muuta. Sen lisäksi tänä vuonna on tarjolla metsäkaurista, ankkaa, poronfileetä ja lukemattomia muita herkkuja. Vegaaneille keittiöpäällikkö Reijo Junkkarin johdolla on katettu omat herkut. Torpan jälkiruokapöytä on sekin todella makoisa ja varsin laaja sortimentiltaan suklaisista herkuista luumuihin ja joulutorttuihin ja -kakkuihin.
Koko komeus maksaa 65,- – 69,- euroa viikonpäivästä riippuen. ”Suosio on ollut jälleen suuri ja ennakkoon varattiin peräti 2900 lounasta ko. ajalle, suurelta osin yritysasiakkaille. Jäljellä on kuitenkin vielä hajapaikkoja tai tuurilla peruutuspaikkoja”, sanoo chef Junkkari. Kannattaa kuitenkin varata heti, jos aikoo päästä osalliseksi näistä nautinnoista tämän joulun alla!
Vuoden juhlimattomat juhlat uudenvuoden aattona
Niille, jotka eivät ehdi tai mahdu Torpan joululounaalle, järjestää keskustan ravintola Kuusi Palaa Marski by Scandic -hotelli vuoden viimeisenä päivänä illan, jolloin pöytä on katettu suomalaisilla juhlapöytien herkuilla (58,- euroa). Silloin on mahdollisuus juhlia kaikki vuoden juhlimattomiksi jäänet tapahtumat kerralla, ennenkuin vuosi 2020 vaihtuu.
Mukana tarjolla on Kuusi Palaa -keittiötiimin perheiden ja sukujen reseptejä, muun muassa keittiöpäällikkö Sami Lylyn mummon peltilihapiirakka.
Vuoden juhlimattomat juhlat -buffetpöytä on katettu 31.12. klo 17.00-23.00.
Katso menu – juhlimattomat juhlat 31.12.2019!